Napravili im novi dom, a onda im organizovali i svabdu! Subotičani velikog srca se udružili i usrećili Božidara i Dragoslavu kao niko nikad pre (foto)

Blic pre 20 dana
Napravili im novi dom, a onda im organizovali i svabdu! Subotičani velikog srca se udružili i usrećili Božidara i…

Samo onaj ko proživi pakao života može da oseti tuđu nevolju. Malo ljudi na svetu doživelo je sličnu sudbinu Božidara Kolara i njegove izabranice Dragoslave iz Tavankuta, a armija Subotičana osetila je potrebu da stane uz njih u najtežem životnom trenutku i omogući im novi početak: obezbedi stambeni kontejner, opremi ga i organizuje im venčanje i svadbu, onako kako to dolikuje, uz muziku, zakusku, tortu, venčanicu, cveće i sve drugo što prati svadbena veselja!

Do samo pre nekoliko sedmica, Božidar, koji boluje od raka pluća, i Dragoslava, koja je pred porođajem, mislili su da nema rešenja i da će ostati na ulici bez krova nad glavom, jer se udžerica u kojoj su živeli urušila. Pukom srećom izbegnuta je tragedija kada je kuća počela da se ruši, a Božidar, koji zbog teške bolesti nije u mogućnosti da radi, nije želeo da padne na teret prijateljima zbog čega je ćutke patio, preživljavao ogroman stres i strah od budućnosti, a

Blic »

Vojvodina, najnovije vesti »