Naslovne strane za petak, 14. jun 2024. godine

Beta pre 19 dana

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 14. jun pišu o godišnjici zabrane Prištine za uvoz srpske robe, pomeranju male mature za osmake, praćenju opozicionara i drugim temama.

ALO - List piše o nastupu reprezentacije Srbije na Evropkom prvenstvu u fudbalu, u tekstu pod naslovom: "Premijera Srbije". "Bez doručka ne idite na maturu", piše list.

BLIC - "Pomera se mala matura za 24 sata", o odluci vlade da pomeri završni test za osmake za jedan dan, zbog proslave Kurban bajrama. "Predatori vrebaju i na onlajn igricama", navodi list.

VEČERNJE NOVOSTI - "Srbima za evre prodaju skuplju i sumnjivu robu", piše list o godinu dana zabrane uvoza srpske robe na Kosovo. "Ruski brodovi 'tresu' Ameriku", o dolasku moskovske flote na Kubu.

DANAS - "Služba prati i prisluškuje opoziciju", nakon snimka praćenja Predraga Voštinića od strane BIA. O završetku prolećnog zasedanja skupštine Srbije, list piše pod naslovom "Parlament praktično suspendovan". "Bojimo se da ćemo biti izbačeni na ulicu", navode stanari u kompleksu Stare šećerane u Beogradu.

INFORMER - List piše da počinje Evropsko prvenstvo u fudbalu, prenoseći izjavu Strahinje Pavlovića "Da sam ja Piksi, napao bih Englesku".

KURIR - "Stručnjaci: Osvetnička pornografija mora da bude krivično delo", piše list. "Piksi veruje u nas a mi svi verujemo da mpžemo da prođemo grupu", kazao je o učešću reprezentacije Srbije na Evropkom prvenstvu, fudbaler Strahinja Pavlović

NOVA - "Vučić postavio novog jastreba na čelo BIA", o predlogu da na tu funkciju bude izabran Vladimir Orlić. "Rio Tinto bi da oživi projekat Jadar", piše list. O ponavljanju glasanja u Nišu list piše u tekstu "Naprednjaci ponavljaju izbore dok ne pobede".

POLITIKA - "Kurti priredio Srbima humanitarnu katastrofu", o godinu dana zabrane ulaska srpske robe na Kosovo. "Pretnjama RS i Srbiji, Sarajevo ruši Dejton", piše list.

SRPSKI TELEGRAF - "Juriš u pobede", o učešću reprezentacije Srbije u na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

(Beta, 06.14.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »