"Povređena je i u kolapsu od Sunca": Udarili rodu autom i ostavili je ranjenu na ulici, hrabar čin slučajnih prolaznika oduševio sve: "Javite kad poleti!"

Blic 16.06.2024
"Povređena je i u kolapsu od Sunca": Udarili rodu autom i ostavili je ranjenu na ulici, hrabar čin slučajnih prolaznika…

Na putu između Negotina i Zaječara juče se odigrala prava drama kada je nepoznata osoba najverovatnije autom udarila rodu i ostavila je nasred ulice na milost i nemilost. Povređenu pticu nešto kasnije su pronašli i spasili slučajni prolaznici, čiji je brzi i hrabri odgovor sačuvao život nesrećnoj ptici.

O ovoj akciji spasavanja progovorila je Irena iz Bora koja je na svom Iks profilu objasnila kako je samo spasavanje izgledalo ali i kakve su prognoze veterinara nakon pregleda povređene rode. "U akciji spasavanja rode sa Miljkom i Anđelom caricom. Ajde gospođo Rodo, odmori i sutra na noge", napisala je Irena a onda dodala: "Našli smo je pored puta, između Negotina i Zaječara, izgleda da ju je neko i udario autom. Povređena je, ali i u totalnom kolapsu od Sunca".

Pročitajte još

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »