Naslovne strane za nedelju, 7. jul 2024. godine

Beta 07.07.2024

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 7. jul pišu o početku izgradnje železničke obilaznice oko Niša, o obeležavanju 32. godišnjice stradanja Srba u Bratuncu, u Republici Srpskoj, o drugom krugu parlamentarnih izbora u Francuskoj i o drugim temama.

BLIC - O hapšenjima zbog primanja mita: "Državni sekretar za mito od 24.000 evra nameštao tendere". List piše o drugom krugu parlamentarnih izbora u Francuskoj: "Francuska u strahu od pobede krajnje desnice".

VEČERNJE NOVOSTI - Poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom početka radova na izgradnji železničke obilaznice kod Niša: "Niškom prugom u napredak i budućnost".

POLITIKA - List piše da je u Bratuncu obeleženo 32 godine od stradanja Srba srednjeg Podrinja: "Važno je da se istina čuje i ne zaboravi". Razgovor nedelje sa predsednikom Skupštine AP Vojvodine Balintom Juhasom: "Vojvodina je veliko gradilište".

KURIR - "Za bol srpskih majki nisu potrebni potvrde niti glasanje", godišnjica zločina u Bratuncu.

SRPSKI TELEGRAF - "Čovek iz senke srušio Slobu", istinu skrivana 24 godina, piše list. List piše i da je "Putin napao Ukrajinu zbog litijuma", Vučić opet bio u pravu".

ALO - "Čamac smrti", tragedija na Savi. "Ekspresno u budućnost", počela izgradnja železničke obilaznice oko Niša, piše list.

(Beta, 07.07.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »