Nećete verovati o kome je reč Većina ne zna da je legendarni paja Vuisić imao rođenog brata! Retko su se pojavljivali zajedno, a dvojicu braće delilo je i jedno famozno slovo „j“ (foto, video)

Dnevnik 26.07.2024  |  Ostalo
Nećete verovati o kome je reč Većina ne zna da je legendarni paja Vuisić imao rođenog brata! Retko su se pojavljivali…

Legendarni Pavle Vuisić nije završio glumu, ali je postao jedan od najpopularnijih glumaca tokom šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka. Upravo na njegovom primeru može se videti koliko život može da bude nepredvidiv. Kada ga je publika gledala u kultnim serijama, filmovima i predstavama, nije imala utisak da glumi, što je bio njegov veliki dar.

Uprkos tome što nikada nije uspeo da upiše Fakultet dramskih umetnosti, to ga nije sprečilo da snimi 129 dugometražnih i 14 televizijskih filmova, te 17 televizijskih i šest mini serija. Pavle je bio poznat po svom povučenom životu, daleko od glamura i javnosti. Bio je strastveni pecaroš i ljubitelj prirode, što je često isticao kao svoje glavne životne užitke. Njegova jednostavnost i skromnost dodatno su doprinosili njegovom šarmu i autentičnosti, kako na filmu,

Pavle Vuisić »

Ključne reči

Kultura, najnovije vesti »