Napadač Još uvek u bekstvu: Španska policija za "Blic" povodom ubistva u Marbelji: "Istraga je otvorena, radi se na potpunoj identifikaciji"

Blic 14.08.2024
Napadač Još uvek u bekstvu: Španska policija za "Blic" povodom ubistva u Marbelji: "Istraga je otvorena, radi se na potpunoj…

U španskim medijima objavljeno je da je u vili, u Esteponi kod Marbelje, ubijen muškarac (34), te da ga je španska policija identifikovala kao državljanina Belgije. Međutim, pojedini mediji tvrdili su da je reč o srpskom državljaninu Aleksandru M. (34). Tim povodom, "Blic" je kontatirao špansku policiju koji su saopštili da je istraga još uvek otvorena.

- Još uvek se radi na potpunoj identifikaciji ove osobe - rekli su za "Blic". Podsetimo, u medijima je objavljena informacija da je u ponedeljak, u 8.55 sati, španska policija primila poziv da je u Esteponi došlo do pucnjave. Građanin je prijavio da je čuo pucnje, ali nije znao detalje da li je neko povređen. Policija je dolaskom na lice mesta utvrdila da je jedna osoba ubijena, a Hitna pomoć je zbrinula dve osobe koje su u pucnjavi zadobili lake telesne povrede.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »