"Kad odlutaju prigušeni jecaji, kad presuše suze: Nečujne..." Otac i ćerka (2) poginuli kod Sjenice, prijatelji se opraštaju potresnim rečima (foto)

Blic 17.08.2024
"Kad odlutaju prigušeni jecaji, kad presuše suze: Nečujne..." Otac i ćerka (2) poginuli kod Sjenice, prijatelji se…

Na putu između Sjenice i Prijepolja 9. avgusta oko 23 sata došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj su tragično stradali Hasredin Fehratović (42) i njegova najmlađa ćerka, dok se majka i starija ćerka bore za život. Porodica Fehratović, koja se vraćala s odmora, postala je, kako se sumnja, žrtva nasilničke vožnje mladog Dženana Koraća iz Sjenice, koji je upravljao automobilom marke "mercedes".

Podsetimo, prema prvim izveštajima, Korać je vozeći neprilagođenom brzinom pokušao da pretekne kolonu vozila, pri čemu je izgubio kontrolu nad autom i direktno udario u "audi" u kojem se nalazila porodica Fehratović. Sudar je bio toliko silovit da su delovi automobila bili razbacani po putu, ostavljajući stravičan prizor na mestu nesreće. Ishod je bio fatalan - troje mrtvih, dvoje teško povređenih. Prijatelji i porodica Fahretovića i dalje žali za Hasredinom i

Povezane vesti »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »