"Bio jako skroman čovek, neposredan i iskren": Prijatelji i saradnici Bore Čorbe uživo na "Blic TV-u o njegovom životu (uživo, video)

Blic pre 12 dana
"Bio jako skroman čovek, neposredan i iskren": Prijatelji i saradnici Bore Čorbe uživo na "Blic TV-u o njegovom životu…

Srbija, estrada i prijatelji se opraštaju od rok legende Bore Đorđevića, koji je izgubio bitku sa opakom bolešću. O muzičkom uticaju koji je imao na mnoge generacije , njegovom životu i delu, razgovaramo sa njegovim saradnicima i prijateljima, Robertom Čobanom, direktorom Color Press Grupe, Feđom Dimovićem iz Beogradskog sindikata, Jadrankom Janković, rok kritičarkom i voditeljkom , Nenadom Radojevićem glumcem koji je napisao knjigu o Bori Čorbi i Goranom Radosavljevićem, bivšim direktorom Zaječarske

Dok traju blokade srpskih institucija, međunarodna zajednica poziva na smirivanje tenzija. Ko će odigrati ključnu ulogu u tome i da li međunarodna zajednica ima moć da stane na put eskalaciji sukoba? O tome ovog jutra razgovaramo sa Dušanom Janjićem iz Foruma za etničke odnose, Demom Berišom iz Matice Albanaca Srbije i Miljanom Jovićevićem, političkim analitičarem. U pojedinim osnovnim i srednjim školama u Srbiji skraćeni časovi na 30 minuta zbog velikih vrućina.

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »