Čika Zoki iz Železnika sredio igralište ispred zgrade, pa za par dan doživeo šok: "Nisam odvojio novac od minimalca da bi mi ovako vratili"

Blic pre 4 dana
Čika Zoki iz Železnika sredio igralište ispred zgrade, pa za par dan doživeo šok: "Nisam odvojio novac od minimalca da bi…

Dobra dela, iako ispunjena najboljim namerama, često ne budu prihvaćena na način na koji bi trebala biti, što najbolje pokazuje primer čika Zokija iz Železnika u Beogradu koji je posvetio vreme kako bi obnovio deo igrališta za omladinu, međutim, umesto zahvalnosti, naišao je na jednu šokantnu situaciju.

Zoran je unutar Fejsbuk grupe " Železnik" nedavno objavio da je odlučio da uloži svoje vreme i trud u obnovu stola za stoni tenis ispred zgrade, nadajući se da će njegov gest omogućiti mlađim komšijama bolju zabavu. Ipak njegova dobra namera naišla je na nepoštovanje. "Izvolite draga deco, ovo vam je poklon od čika Zokija da vam loptice ne menjaju pravac od rupa koje ste napravili lupanjem reketa po stolu. Sve sam vam lepo izravnao i nadam se lepom bojom ofarbao.

Pročitajte još

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »