"Mislili smo da je garaža prazna, da je niko ne koristi": Stanari zgrade u kojoj je nađeno automatsko oružje: "Bili smo zabrinuti, nismo znali šta se dešava"

Blic pre 8 dana
"Mislili smo da je garaža prazna, da je niko ne koristi": Stanari zgrade u kojoj je nađeno automatsko oružje: "Bili smo…

Veliki broj pripadnika policije trenutno se nalazi u Bloku 29 na Novom Beogradu, gde je pronađena velika količina oružja u jednoj garaži koja se nalazi ispod zgrade u Ulici Arsenija Čarnojevića. Kako kaže stanar, čiji se stan nalazi iznad garaže, reč je o skraćenoj garaži za koju su misli da je prazna i da nema vlasnika.

„Mnogo ljudi ovde stanuje, često se menjaju, a koliko znamo, ta garaža nije imala vlasnika. Bar smo mi tako mislili. Negde oko 12 sati došla je policija i zamolili su nas da izađemo iz stanova i da se sklonimo što pre. Bili smo zabrinuti, nismo znali šta se događa“, kaže sagovornik. Kako saznaje "Blic", garaža u kojoj je nađen arsenal automatskog oružja na Novom Beogradu iznajmljena je sa lažnom ličnom kartom Ističe da su navodno pronađene bombe, oružje i municija.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »