(Video) "sve se zaboravilo,: Al' šta da mu pričam... Nek je živ i zdrav" Stric Nedeljka Bajića Baje otkriva detalje iz života pevača: "i Nedeljko se dva puta ženio"

Blic pre 5 sati
(Video) "sve se zaboravilo,: Al' šta da mu pričam... Nek je živ i zdrav" Stric Nedeljka Bajića Baje otkriva detalje iz…

Nedeljko Bajić Baja je jedan od retkih pevača koji je uspeo da svoj privatan život drži u tajnosti. O tome odakle je, kako je živeo, o svojim najbližima, gotovo nikada nije govorio u javnosti, a svoju porodicu nikada medijski nije eksponirao. Detalje iz života Nedeljka Bajića Baje saznajte u emisiji "Metar moga sela" u nedelju u 18 sati samo na Blic televiziji na kanalu 117.

U rodnom mestu Nedeljka Bajića Baje svi znaju mnogo detalja iz pevačevog života koje su čak bili raspoloženi da podele i pred kamerama Blic televizije, a koje vam prenosimo u emisiji "Metar moga sela". U selu Šipovo, iz kog je rodom Nedeljko Bajić Baja, mnogo je onih koji su sa njim u srodstvu, a mi smo imali priliku da pored daljih rođaka pričamo i sa Bajinim stricem koji je otvorio dušu i ispričao detalje koje mnogi i iz samog sela ne znaju. U jednom trenutku

Povezane vesti »

Zabava, najnovije vesti »