Završili su fakultete, a sviraju na ulici i da, to im se baš sviđa! Beograđani ih slušaju uz ovacije, a uzor im je bio poznati hrvatski dvojac (foto, video)

Blic pre 2 dana
Završili su fakultete, a sviraju na ulici i da, to im se baš sviđa! Beograđani ih slušaju uz ovacije, a uzor im je bio…

Strast prema muzici, dugogodišnje prijateljstvo, i želja za novim iskustvima izrodili su beogradski muški bend "Tres Companjos". Ovaj trio mladića danas osvaja ulice glavnog grada svojim jedinstvenim obradama poznatih melodija. Sa violončelima kao svojim zaštitnim znakom, ali i harmonikom i klavirom bend Tres Companjos pruža nov život popularnim kompozicijama, a kako to izgleda ekipa "Blica" uverila se iz prve ruke.

U Knez Mihailovoj ulici sreli smo mladiće, violončelistu Vukašina Nikolića (23), Dušana Zakonovića (22), i pijanistu i harmonikaša Sanjina Jakovljevića (25), i sa njima porazgovarali o tome kako su odlučili da Beograđanima, slučajnim prolaznicima na ovaj način lepšaju dan. Kako su nam reklu, svoj put počeli su skromno, ali sa jasnom željom da muziku približe svima - na ulici, pod otvorenim nebom. Svi su se kažu za "Blic" upoznali tokom školovanja u muzičkoj školi

Blic »

Beograd, najnovije vesti »