"Želim da živim, smejem se i rađam": Reči lepe Mine (23) koja je jutros preminula sada najviše bole: Njena poslednja objava slama srce na hiljade komada (foto)

Blic pre 6 sati
"Želim da živim, smejem se i rađam": Reči lepe Mine (23) koja je jutros preminula sada najviše bole: Njena poslednja…

Mina Pošarac (23) koja se borila sa agresivnim tumorom koji se u najvećem broju slučaja javlja na mozgu, a njoj je otkriven na kičmi, preminula je jutros oko 6 sati. Ove tužne vesti objavili su građani koji su do poslednjeg trenutka prikupljali sredstva za njeno lečenje. Mina je do samog kraja bila veliki borac, pozitivnog stava i srdačnog osmeha, te je tako osvojila srca cele Srbije koja su nakon njene smrti slomljena.

U poslednjih mesec dana Mina se često oglašavala na svojim društvenim mrežama. Nažalost, njen osmeh je utihnuo, a borba je postala još teža. Pričala je o tome koliko je bol razara i kako se bolest posle kratkog perioda vratila. Kako je skoro navela, "leđa potpuno otvorila", te da nema vremena da stigne do Turske i da se u Srbiji sve zakazuje na nekoliko dana. Mina je krajem juna svoje pratioce na Instagramu ražalostila ne tako lepim vestima, tumor se vratio, i ne

Povezane vesti »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »