Isplivali detalji stravičnog masakra: "Stalno plačem"! Dečak pobio članove porodice, ranjena devojčica iz kupatila pozvala policiju! (video)

Kurir pre 2 sata  |  FOX 13)
Isplivali detalji stravičnog masakra: "Stalno plačem"! Dečak pobio članove porodice, ranjena devojčica iz kupatila pozvala…

U pucnjavi u Fol sitiju nadomak Sijetla 15-godišnji tinejdžer ubio je pet članova porodice, troje dece i roditelje, saopštili su istražitelji! Kancelarija šerifa okruga King kaže da je tinejdžer u pritvoru i da će biti kažnjen zbog, kako su nazvali, čina nasilja u porodici.

Najstariji mališani u kući, prema rečima komšija, imali su oko 15 godina. Kažu, iako su se roditelji bili povučeni i zauzeti poslom, deca su bila prijateljski nastrojena i često su se družila sa komšijama, a čak su im i pomagali. Dok je kiša padala na jezeru Alis u ponedeljak, komšinica porodice, Lin Trauern, dala je izjavu za Foks. - Decu sam videla juče popodne na prilazu kući Šokirana sam. Stalno plačem. Dolazila su 4. jula, za Dan nezavisnosti i igrala se.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Svet, najnovije vesti »