Memorija telefona je skoro puna? Evo šta se desi kada brišete fotografije, jedna greška može zauvek obrisati sve uspomene
Blic pre 1 dan

Brisanje fotografija iz aplikacije može ukloniti i bekapovane kopije iz oblaka, a ne samo sa uređaja.
Neophodno je proveriti da li su sve fotografije zaista prenete i bekapovane pre brisanja lokalnih kopija. Telefon javlja da je memorija skoro puna, pa otvarate fotografije i počinjete brisati stare snimke. Računate da su već sačuvane u oblaku i da ćete ih tamo pronaći kada zatrebaju. Međutim, ishod zavisi od aplikacije i opcije koju izaberete: običnim brisanjem možete ukloniti i fotografiju sačuvanu na nalogu. Google u svojim uputstvima upozorava da brisanje iz












