Povezane vesti
Radonjićev ‘het-trik’: Zvezdin strateg ponovo trener kola u Evroligi
Hot sport 04.03.2017
Dejan Radonjić je po treći put u sezoni proglašen za trenera kola u Evroligi, nakon što je Crvena zvezda savladala Brose Bamberg 74:60. U pojašnjenju izbora, “Eurohups” je pojasnio: – Ovo nije iznenađenje, iako nije dugo bio trener kola. Pobedio je ekipu… »
Radonjić najbolji trener 24. kola Evrolige
Sportski žurnal 04.03.2017
Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić proglašen je za najboljeg trenera 24. kola Evrolige u izboru specijalizovanog sajta Eurohups. Dejan Radonjić je dobio nagradu posle pobede nad Bambergom 74:60 u dvorani Aleksandar Nikolić. - Izbor Radonjića… »
Vesti dana »
Šabački studenti pozvali na protest: Ne dozvolimo da hapšenja prođu bez reakcije
Danas pre 21 minutajoš 2 povezane
Manja Grčić o poverenju u medije i izazovima na čelu Javnog servisa: Zapošljavala sam ljude sa RTS-a
Danas pre 17 minutajoš 1 povezana
(Foto, video) Teška nesreća u Sjenici, ima mrtvih: Jedna osoba u kritičnom stanju prevezena u bolnicu
Blic pre 17 minutajoš 5 povezanih
(Video) Zastrašujući bljesak, udar, pa eksplozija! Ovo je trenutak napada na konzulat Amerike u Dubaiju: Hitno se oglasio Rubio
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
"Tužila sam RTS": Ana Nikolić posle mnogo godina otkrila: "Nakon toga sam pala u duboku depresiju"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana