Povezane vesti
Dajana, bivša žena Žike Jakšića, ima jasnu poruku: Ne pričaj laži o meni, da ne počnem ja da pričam istinu o tebi
Svet & Skandal 04.03.2017
Dajana Paunović, bivša žena Žike Jakšića, objavila je na Instagramu fotografiju koja može da se tumači i ovako i onako… Paunovićeva ističe da su njih dvoje u sjajnim odnosima, ali uspela je mnoge da iznenadi porukom koju je objavila na društvenoj mreži… »
Dajana Paunović poručuje: Ne pričaj laži o meni, da ne počnem ja da pričam istinu o tebi!
Kurir 04.03.2017
Dajana Paunović, bivša žena Žike Jakšića podelila je na Instagramu fotografiju koja je uzburkala njene pratioce. Dajana i Žika su pre nekoliko nedelja objavili da se razvode, a a objasnili su da su oboje krivi što je došlo do kraha braka. Paunovićeva… »
Žikina bivša žena preti: Ne pričaj laži o meni!
Blic 04.03.2017
Voditeljka i pevačica Dajana Paunović podelila je na Instagramu fotografiju koja je uzburkala njene fanove. Naime, Dajana je pre nekoliko nedelja objavila da se razvodi od Žike Jakšića, a ta vest je odjeknula kao bomba. dajana ističe da su njih dvoje u… »
Vesti dana »
Usvojene izmene zakona o izboru predsednika Republike, lokalnim izborima, izboru narodnih poslanika i o Ustavnom sudu
Newsmax Balkans pre 34 minutajoš 28 povezanih
Veliki skup podrške uhapšenima u Gračanici: "Srpski narod će odabrati pravu stranu"
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih
"Ne znamo kakva će biti atmosfera, ali sigurno..." Džekiri se oglasio pred drugu utakmicu sa Zvezdom! Dotakao se protivničkih navijača, pa poslao jasnu poruku!
Kurir pre 49 minutajoš 39 povezanih
Putin i Si u Deklaraciji: U svetu su u porastu negativne neokolonijalne tendencije
NIN pre 3 satajoš 41 povezana
UKRAJINSKA KRIZA: Uzbuna zbog drona blokirala Vilnjus; Rusija i Kina za rešavanje sukoba
RTV pre 3 satajoš 26 povezanih