Povezane vesti
Dajana, bivša žena Žike Jakšića, ima jasnu poruku: Ne pričaj laži o meni, da ne počnem ja da pričam istinu o tebi
Svet & Skandal 04.03.2017
Dajana Paunović, bivša žena Žike Jakšića, objavila je na Instagramu fotografiju koja može da se tumači i ovako i onako… Paunovićeva ističe da su njih dvoje u sjajnim odnosima, ali uspela je mnoge da iznenadi porukom koju je objavila na… »
Dajana Paunović poručuje: Ne pričaj laži o meni, da ne počnem ja da pričam istinu o tebi!
Kurir 04.03.2017
Dajana Paunović, bivša žena Žike Jakšića podelila je na Instagramu fotografiju koja je uzburkala njene pratioce. Dajana i Žika su pre nekoliko nedelja objavili da se razvode, a a objasnili su da su oboje krivi što je došlo do kraha braka… »
Žikina bivša žena preti: Ne pričaj laži o meni!
Blic 04.03.2017
Voditeljka i pevačica Dajana Paunović podelila je na Instagramu fotografiju koja je uzburkala njene fanove. Naime, Dajana je pre nekoliko nedelja objavila da se razvodi od Žike Jakšića, a ta vest je odjeknula kao bomba. dajana ističe da su njih… »
Vesti dana »
Vlada donela odluku: Dokumenta o rekonstrukciji Železničke stanice u naredna 24 sata, fakultetima povišica od 20 odsto
Danas pre 1 satjoš 42 povezane
Opozicioni poslanici blokirali ulaz u Policijsku upravu u Novom Sadu, došlo do guranja sa policijom
NIN pre 8 minutajoš 21 povezana
Blokiran Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu, glavni ulaz ograđen crvenom mrežom
Insajder pre 2 satajoš 12 povezanih
Policija ispred porodične kuće Blažića u Malom Orašju: Unutra je samo jedan čovek
Telegraf pre 1 satjoš 24 povezane
Forbs: Tužilaštvo ima više od 850 dokumenata o novosadskoj železničkoj stanici
Beta pre 32 minutajoš 20 povezanih