Povezane vesti

Dodik pred sastanak sa Mogerini: Put ka EU je blokiran

Dodik pred sastanak sa Mogerini: Put ka EU je blokiran

Vesti online 04.03.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je u Sarajevu da BiH ima zastoje na putu ka EU koji su deprimirajući, jer FBiH i BiH, za razliku od Republike Srpske, nisu učinile što je trebalo u okviru Reformske agende. Dodik je istakao da je… »
Evo šta su poručili stranački lideri nakon sastanka sa Mogerinijevom u Sarajevu

Evo šta su poručili stranački lideri nakon sastanka sa Mogerinijevom u Sarajevu

Blic 04.03.2017
Predsednik RS i SNSD Milorad Dodik istakao je nakon sastanka sa visokom predstavnicom EU Federikom Mogerini da su vlasti RS opredeljene za evropski put BiH, ali da žele da RS bude vidljiva na tom putu kroz mehanizam koordinacije. At the end of visit to… »
Posle razgovora s Mogerini u Sarajevu - samo putem dijaloga ka EU

Posle razgovora s Mogerini u Sarajevu - samo putem dijaloga ka EU

BK TV 04.03.2017
Predstavnici političkih stranaka u BiH, koje su i potpisnice Reformske agende, istakli su danas, na sastanku sa potpredsednicom Evropske komisije i visokom predstavnicom za spoljnu i bezbednosnu politiku EU Federikom Mogerini u Sarajevu, svoje… »
Posle razgovora s Mogerini u Sarajevu - dijalogom ka EU

Posle razgovora s Mogerini u Sarajevu - dijalogom ka EU

Srbija danas 04.03.2017
Predstavnici političkih stranaka u BiH, koje su i potpisnice Reformske agende, istakli su danas, na sastanku sa potpredsednicom Evropske komisije i visokom predstavnicom za spoljnu i bezbednosnu politiku EU Federikom Mogerini u Sarajevu, svoje… »
Dodik posle sastanka sa mogerinijevom: Učinili smo sve što se od nas očekuje

Dodik posle sastanka sa mogerinijevom: Učinili smo sve što se od nas očekuje

Kurir 04.03.2017
Predsednik Republike Srpske i lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas, posle sastanka sa visokom predstavnicom EU za spoljnu politiku i bezbednost Federikom Mogerini, da nije uspeo mehanizam koordinacije različitih nivoa vlasti u procesu pregovora sa… »
"Došao sam da kažem da je put ka EU blokiran"

"Došao sam da kažem da je put ka EU blokiran"

BK TV 04.03.2017
Predsednik Republike Srpske i lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da je u Sarajevo došao da bi visokoj predstavnici EU za spoljnu politiku i bezbednost Federiki Mogerini preneo stav da "mehanizam koordinacije nije profunkcionisao". "Došao sam da… »
Dodik: RS želi da bude vidljiva na evropskom putu

Dodik: RS želi da bude vidljiva na evropskom putu

RTS 04.03.2017
Vlasti Republike Srpske su opredeljene za evropski put BiH, ali žele da RS bude vidljiva na tom putu kroz mehanizam koordinacije, izjavio je Milorad Dodik posle sastanka sa visokom predstavnicom EU za spoljnu politiku i bezbednost Federikom Mogerini u… »
Dodik: Ključni problem mehanizam koordinacije

Dodik: Ključni problem mehanizam koordinacije

N1 Info 04.03.2017
Predsednik Republike Srpske i lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je, posle sastanka sa visokom predstavnicom EU za spoljnu politiku i bezbednost Federikom Mogerini, da nije uspeo mehanizam koordinacije različitih nivoa vlasti u procesu pregovora sa EU… »
Dodik uoči sastanka sa mogerinijevom: Došao sam da kažem da je blokiran put ka EU!

Dodik uoči sastanka sa mogerinijevom: Došao sam da kažem da je blokiran put ka EU!

Kurir 04.03.2017
U zgradi Delegacije EU u Sarajevu upravo je počeo sastanak visoke predstavnice EU za spoljnu i bezbednosnu politiku Federike Mogerini sa predstavnicima političkih stranaka. Na sastanku učestvuju: predsednici SDA Bakir Izetbegović, SBB-a Fahrudin… »
Dodik uoči sastanka sa Mogerinijevom u Sarajevu: "Došao sam da kažem da je blokiran put ka EU"

Dodik uoči sastanka sa Mogerinijevom u Sarajevu: "Došao sam da kažem da je blokiran put ka EU"

Blic 04.03.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Sarajevu da BiH ima zastoje na putu ka EU koji su deprimirajući, jer FBiH i BiH, za razliku od Republike Srpske, nisu učinile što je trebalo u okviru Reformske agende. Dodik je istakao da je… »

Vesti dana »