Povezane vesti

Radulović: Postoji ozbiljan problem sa notarima

Novi magazin 05.03.2017
Budući predsednički kandidat pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović izjavio je danas da je zadovoljan prilivom glasova građana za kandidaturu ali i dodao da postoji ozbiljan problem sa notarima. Radulović je novinarima u Smederevu rekao da je… »

Radulović: Vodimo trku jer Jeremić i Janković nisu u stanju da animiraju birače

Blic 05.03.2017
Budući predsednički kandidat pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović izjavio je danas da je zadovoljan prilivom glasova građana za kandidaturu, ali i dodao da postoji ozbiljan problem sa notarima. Radulović je rekao da je "očigledno da pravila i… »

Radulović: Postoji ozbiljan problem sa notarima

Beta 05.03.2017
Budući predsednički kandidat pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović izjavio je danas da je zadovoljan prilivom glasova gradjana za kandidaturu ali i dodao da postoji ozbiljan problem sa notarima. Radulović je novinarima u Smederevu rekao da je… »

DJB: Za nas nema notara, nekima na raspolaganju

Dnevnik 05.03.2017
Pokret Dosta je bilo i danas je uputio zamerke na, kako tvrde nedovoljan broj notara i kaže da "izbornim štabovima SNS-a i DS-a očigledno notari stoje na raspolaganju. od prvog dana u punom radnom vremenu".DJB u saopštenju navodi da su dobili prvog… »

Radulović: Uslovi nisu jednaki za sve, problem sa notarima

B92 05.03.2017
Smederevo -- Lider pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović izjavio je da je zadovoljan prilivom glasova građana za kandidaturu ali i da postoji ozbiljan problem sa notarima. Radulović je novinarima u Smederevu rekao da je "očigledno da pravila i… »

Dosta je bilo: Notari samo za privilegovane

Radio 021 05.03.2017
Pokret Dosta je bilo Saše Radulovića poručuje da su partijski kadrovi privilegovani u svakom pogledu, te da su građani i opozicioni kandidati "građani drugog reda", što se ogleda i u broju notara. "Pokret DJB je prvog dana prikupljanja potpisa dobio… »

DJB: Za nas nema notara, nekima na raspolaganju

Večernje novosti 05.03.2017
Pokret Dosta je bilo i danas je uputio zamerke na, kako tvrde nedovoljan broj notara i kaže da "izbornim štabovima SNS-a i DS-a očigledno notari stoje na raspolaganju od prvog dana u punom radnom vremenu" Pokret Dosta je bilo i danas je uputio zamerke… »

Dosta je bilo: Nedovoljan broj notara

Novi magazin 05.03.2017
Pokret Dosta je bilo (DJB) zatražio je danas od Ministarstva pravde i Komore javnih beležnika da prestane manipulacija notarima, ometanje izbornog procesa i privilegovanje kandidatura. U saopštenju tog pokreta se navodi nema dovoljno notara za overu… »

DJB zamera što nema dovoljno notara

RTS 05.03.2017
Pokret Dosta je bilo uputio je zamerke na, kako tvrde nedovoljan broj notara i kaže da "izbornim štabovima SNS-a i DS-a očigledno notari stoje na raspolaganju od prvog dana u punom radnom vremenu". DJB u saopštenju navodi da su dobili prvog dana… »

DJB: Za nas nema notara, nekima na raspolaganju

Pravda 05.03.2017
Pokret Dosta je bilo i danas je uputio zamerke na, kako tvrde nedovoljan broj notara i kaže da "izbornim štabovima SNS-a i DS-a očigledno notari stoje na raspolaganju od prvog dana u punom radnom vremenu" DJB u saopštenju navodi da su dobili prvog… »

DJB: Za nas nema notara, nekima na raspolaganju

Blic 05.03.2017
Pokret Dosta je bilo danas je uputio zamerke na, kako tvrde, nedovoljan broj notara i kaže da "izbornim štabovima SNS-a i DS-a očigledno notari stoje na raspolaganju od prvog dana u punom radnom vremenu". DJB u saopštenju navodi da su dobili prvog… »

Vesti dana »