Povezane vesti
Deo Sremske Kamenice bez vode zbog havarije
Radio 021 06.03.2017
Deo Sremske Kamenice nema vode zbog havarije. Bez vode će do 15 sati biti Ulica Zeleni venac. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena. Autor: 021.rs… »
Liman 3 i 4 u utorak deset sati bez vode
Moj Novi Sad 06.03.2017
Kako javlja JKP "Vodovod i kanalizacija", zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u utorak, 7. mata, od 8 do 18 sati biti Liman 3 i Liman 4. Cisterne se pijaćom vodom biće postavljene ispred Doma zdravlja "Liman", vrtića… »
Delovi Futoga i Kaća bez vode zbog havarije
Radio 021 06.03.2017
Delovi Futoga i Kaća nemaju vode zbog havarija. FUTOG Bez vode će do 13 sati biti Ulica Save Mrkalja. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena. KAĆ Bez vode će do 14… »
Vesti dana »
Ugroženo primirje između Izraela i Libana; Tramp traži oslobađanje talaca pre inauguracije
RTS pre 12 minutajoš 15 povezanih
Dečko je trudnu prevario u "Eliti", ona promenila ime bebi: "Možda se i porodim pred kamerama, ko zna"
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih
BLOG UŽIVO Počinje sednica o smeni gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića: Žandarmerija pod punom opremom u Gradskoj kući
Nova pre 12 minutajoš 7 povezanih
Vučić: Očekuje me težak dan u Briselu, sastanci sa novopostavljenim zvaničnicima EU
Euronews pre 12 minutajoš 9 povezanih
"Jedino mi je ključ od golfa ostao": Prvo oglašavanje Jodžira nakon što mu je spaljen auto
Mondo pre 29 minutajoš 10 povezanih