Povezane vesti

Kaya: I mene je dečko tukao, ali nisam bila žrtva

Kaya: I mene je dečko tukao, ali nisam bila žrtva

Tračara 07.03.2017
Slučaj nasilja nad Milicom Dabović, koji je postao javni problem o kom svi raspravljaju, pokrenuo je mnoge druge javne ličnosti da progovore o nasilju, a jedna od njih je i pevačica Katarina Ostojić Kaya. Ona je u intervjuu za Alo prokomentarisala da… »
I Kaja Ostojić hrabro SVE priznala javnosti: Udario me je – vratila sam mu!

I Kaja Ostojić hrabro SVE priznala javnosti: Udario me je – vratila sam mu!

Story 07.03.2017
Nakon što je košarkašica Milica Dabović otvoreno govorila o drami koju je doživela s bivšim partnerom Šimetom Šiklićem, još jedna poznata dama osmelila se da govori o nasilju. Kako je Katarina Ostojić Kaja objasnila, ona je - čim je nasilje u… »
Šokantno priznanje kaje Ostojić Tukao me bivši, ali sam i ja njega! Leteli su nokti, letelo je perje

Šokantno priznanje kaje Ostojić Tukao me bivši, ali sam i ja njega! Leteli su nokti, letelo je perje

Kurir 07.03.2017
Slučaj Milice Dabović, koju je pretukao dečko Šime Simon Šiklić, šokirao je srpsku javnost, a ni pevačica Katarina Kaja Ostojić nije ostala imuna na ovu informaciju. Ona je ekskluzivno otkrila da je i sama preživela takvu vrstu torture, ali da… »
Bivši me je udario i vratila sam mu!

Bivši me je udario i vratila sam mu!

Mondo 07.03.2017
Pevačica o nasilju u vezama – "nikada ne praštati batine"! Pevačica Katarina Ostojić Kaja rekla je za domaću štampu da je doživela, ali i uzvratila, nasilje u vezi. "Doživela sam tu torturu, ali kada me je udario, ja sam mu vratila. Ja nisam od… »

Vesti dana »