Povezane vesti
Levandovski "na slepo" izveo penal (VIDEO)
Vesti online 08.03.2017
Napadač Bajerna Robert Levandovski pokrenuo je preokret Bavaraca u revanš meču osmine finala Lige protiv Arsenala, pošto je uspešno realizovao penal koji je dosuđen posle prekršaja nad njim. Ono što nije bilo lako uočljivo u direktnom prenosu je… »
Jedan je Serhio Ramos
Večernje novosti 08.03.2017
Kapiten "kraljeva" dvostruki strelac za potpuni preokret u Napulju. U trenucima kada ne ide na terenu vrlo brzo nalazimo snagu - poručio je Ramos. LAKO je Realu sa Serhiom Ramosom. Mogu na terenu da budu Ronaldo, Benzema i Bejl, ali kada je "kapitano"… »
UEFA pokrenula postupke protiv Arsenala, Bajerna i Napolija
Novi magazin 08.03.2017
Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula je danas diciplinski postupak protiv Arsenala i Bajern Minehna posle utakmice ta dva kluba u Ligi šampiona. Arsenal se tereti zbog toga što je jedan navijač utrčao na teren tokom utakmice, a Bajern zbog toga… »
Videste li kako je Levandovski matirao Ospinu?
Sportske.net 08.03.2017
Napadač minhenskog Bajerna je sa bele tačke poravnao rezultat ne "Emirejtsu". Arsenal je nakon katastrofe u Minhenu, debakl doživeo i na svom stadionu. Poveli su preko Volkota sa 1:0, ali je nakon crvenog kartona koji je zaradio Loran Kosielni sve… »
Zidan: Mora bolje, Sari: Nismo daleko od top ekipa
Mondo 08.03.2017
Ramos: "Drago mi je zbog golova, ali neka Barsa izgubi". Foto: Guliver/Getty images/Gonzalo Arroyo Moreno Identičnim rezultatom kao u Madridu - 3:1 - Real je u gostima pobedio Napoli i plasirao se u četvrtfinale Lige šampiona. Domaćin je poveo… »
Ramos: Srećan sam zbog golova, ali biću još više ako Barselona ispadne
Press 08.03.2017
Odigrao sam 100. utakmicu u Ligi šampiona i hteo sam da je proslavim sa golovima. Patili smo, ali smo pronašli dobitnu formulu i sve je bilo lakše, kaže Serhio Ramos. foto: novosti.rs Kapiten fudbalera madridskog Reala Serhio Ramos istakao je da mu je… »
Sari: Real je veoma snažan tim i potrebno je mnogo sreće, što mi nismo imali
Večernje novosti 08.03.2017
Imam osećaj da nismo daleko od top klubova, dominirali smo protiv najbolje ekipe na planeti 55 minuta... Moramo da napredujemo na fizičkom planu i budemo konkurentni takvim timovima, kaže Mauricio Sari. Trener Napolija Mauricio Sari izjavio je danas da… »
Ramos želi ‘da komšiji crkne krava’: Super su moji golovi, ali je važnije da Barsa izgubi!
Hot sport 08.03.2017
Zanimljivu izjavu dao je Serhio Ramos posle svoja dva gola u preokretu Real Madrida protiv Napolija za pobedu od 3:1 na 'San Paolu'. Interesantno, utakmica u Napulju bila je 100. za Serhija Ramosa u Ligi šampiona i definitivno nije bilo boljeg načina da… »
Nisam ja kriv, on je: Venger ljut na sudiju
Sportal blic 08.03.2017
Trener fudbalera Arsenala Arsen Venger rekao je da je ljut i nezadovoljan suđenjem u revanš utakmici osmine finala Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena. Foto: Andy Rain / EPA; Arsen Venger Arsenal je u Londonu izgubio od Bajerna sa 1:5, u revanš… »
Igrači Arsenala: Navijači, izvinite, ali mi smo za to da Venger ostane
Mozzart sport 08.03.2017
Ektor Beljerin o odnosima na Emiratima. Navijači su rekli svoje. Davno. Mnogo pre još jednog brodoloma. Traže ostavku Arsena Vengera. U najgorem slučaju, zahtevaju od uprave da ne produži saradnju sa francuskim stručnjakom na kraju sezone. A… »
Mediji po Vengeru, on po sudijama
Mondo 08.03.2017
Menadžer Arsenala kaže da je revoltiran odlukama grčkih arbitara, koje su po njegovom mišljenju odgovorne za debakl u okršaju sa Bajernom. "Venger napolje", "Venger dotakao dno", "Poniženi", "Stara sramotna priča", neki su od naslova koje će… »
Bez iznenađenja: Real i Bajern prvi četvrtfinalisti LŠ
Večernje novosti 07.03.2017
Na poluvremenu Napoli i Arsenal imali minimalne prednosti, ali se u nastavku sve promenilo. Košelni tragičar „tobdžija“, Ramos ponovo heroj Reala. Ništa od velikih iznenađenja i preokreta. Prve karte za četvrtfinale su izvadili Real Madrid i… »
Realov junak: Ramos: Želeo sam golom da obeležim 100. meč u Ligi šampiona
Sportal blic 07.03.2017
Ni Kristijano Ronaldo, ni Geret Bejl, ni Karim Benzema, junak trijumfa Reala nad Napolijem je Serhio Ramos. Foto: Tanjug/AP Serhio Ramos Ako je neko i zaslužio da ugasi vatru pod Vezuvom i Madriđane neoprljene odvede u četvrtfinale Lige šampiona, onda… »
Gde je on bio: Venger: Igrali smo dobro, stavili Bajern pod pritisak
Sportal blic 07.03.2017
Arsenal ponovo nije uspeo da prođe prvu rundu nokaut faze Lige šampiona, u kojoj je redovno padao posle sezone 2009/10. Marta ove godine je bukvalno nokautiran od Bajerna - 2:10 u dva meča! Foto: Andy Rain / EPA; Arsen Venger - Igrali smo vrlo dobro… »
Bruka od: 10:2 Bajern je ponizio Arsenal za istoriju
Sportal blic 07.03.2017
Nijedan engleski klub nije doživeo sramotu u Ligi šampiona kao Arsenal. Foto: Andy Rain / EPA; Fudbaleri Arsenala u očaju Glavni krivac za pisanje istorije je Bajern. Ekipa Karla Ančelotija ponizila je "tobdžije" kao niko pre, jer nijedan engleski… »
Iz minuta u minut: Napoli - Real 1:3, Arsenal - Bajern 1:5 /foto/ /video/
Sportal blic 07.03.2017
Od 20.45 počinje rasplet u osmini finala Lige šampiona i večeras ćemo dobiti prve učesnike četvrtfinala. Tim mestima najbliži su fudbaleri Bajerna, koji posle 5:1 iz prvog meča gostuju Arsenalu, odnosno igrači Reala koji gostuju Napoliju sa… »
Vesti dana »
![Denver bolji od Finiksa, Jokić na korak od tripl-dabla (video)](https://nstatic.net/847/38942847snstin.jpg)
Denver bolji od Finiksa, Jokić na korak od tripl-dabla (video)
Sportski žurnal pre 4 minutajoš 16 povezanih
![Kakvo bi to Sretenje bilo bez zvaničnog poziva: Kragujevački studenti trče štafetni maraton do Beograda](https://nstatic.net/787/38942787nsustq.jpg)
Kakvo bi to Sretenje bilo bez zvaničnog poziva: Kragujevački studenti trče štafetni maraton do Beograda
Danas pre 28 minutajoš 12 povezanih
![Trump potvrdio da je telefonski razgovarao s Putinom: Želim okončati ovaj prokleti rat](https://nstatic.net/588/38942588gugbug.jpg)
Trump potvrdio da je telefonski razgovarao s Putinom: Želim okončati ovaj prokleti rat
SEEbiz pre 1 satjoš 11 povezanih
![Nova prognoza RHMZ: Evo kad se očekuju olujni udari košave i sneg na planinama](https://nstatic.net/681/38942681anprpg.jpg)
Nova prognoza RHMZ: Evo kad se očekuju olujni udari košave i sneg na planinama
Nova pre 52 minutajoš 11 povezanih