Povezane vesti
(Video) Goca tržan plakala kao kiša: Pinkova zvezdica u suzama pevala pesmu posvećenu preminulom ocu
Kurir 08.03.2017
Dečije muzičko takmičenje “Pinkove zvezdice” doneće mnogo suza i emocija koje paraju srce. Talentovana Valentina Stojanović otpevala je pesmu “Deo prošlosti” Marije Šerifović i posvetila je ocu koji je nedavno preminuo. “Ja sam ovu pesmu posvetila mom… »
Pinkova zvezdica rasplakala žiri pesmom koju je posvetila preminulim roditeljima
Tračara 08.03.2017
U narednoj emisiji Pinkovih zvezdica očekuje nas jedan od najemotivnijih momenata ikada u ovom talent šou programu za najmlađe. Naime, Valentina Stojanović je uspela da ostavi u suzama članove žirija ovog takmičenja nakon što je maestralno izvela pesmu… »
Suze i tuga: Valentina je posle ogromne tragedije hrabro stala na scenu i zapevala pesmu posvećenu svom ocu! (video)
Svet & Skandal 08.03.2017
Nova emisija “Pinkovih zvezdica” doneće mnogo suza i emocija koje paraju srce. Talentovana Valentina Stojanović otpevala je pesmu “Deo prošlosti” Marije Šerifović i posvetila je ocu koji je nedavno preminuo. “Ja sam ovu pesmu posvetila mom tati”, iskrena… »
Vesti dana »
Beograd: Protestna šetnja studenata stigla do Palate pravde, kritikovana sporost tužilaštva
Serbian News Media pre 22 minutajoš 36 povezanih
"Bilo je mučno": Procurili detalji sa sastanka iz noćne more u Kijevu: Ovako je dat ultimatum Ukrajini za mirovni plan, pala i psovka
Blic pre 17 minutajoš 67 povezanih
"Sinoć sam razgovarao sa Amerikancima" Predsednik Vučić o NIS-u: Biće teško, ali građani ne moraju da brinu! Za 48 sati više informacija
Kurir pre 37 minutajoš 23 povezane
(Radarski snimak) sneg u ovim gradovima već pada, stiže i u Beograd: Pogledajte kako se kreće oblak iznad Srbije, sat po sat celog vikenda
Blic pre 3 satajoš 24 povezane
Uhapšen bivši predsednik Brazila, sledi mu izdržavanje 27-godišnje zatvorske kazne
Danas pre 2 satajoš 15 povezanih