Povezane vesti
(Video) Goca tržan plakala kao kiša: Pinkova zvezdica u suzama pevala pesmu posvećenu preminulom ocu
Kurir 08.03.2017
Dečije muzičko takmičenje “Pinkove zvezdice” doneće mnogo suza i emocija koje paraju srce. Talentovana Valentina Stojanović otpevala je pesmu “Deo prošlosti” Marije Šerifović i posvetila je ocu koji je nedavno preminuo. “Ja sam ovu pesmu… »
Pinkova zvezdica rasplakala žiri pesmom koju je posvetila preminulim roditeljima
Tračara 08.03.2017
U narednoj emisiji Pinkovih zvezdica očekuje nas jedan od najemotivnijih momenata ikada u ovom talent šou programu za najmlađe. Naime, Valentina Stojanović je uspela da ostavi u suzama članove žirija ovog takmičenja nakon što je maestralno izvela… »
Suze i tuga: Valentina je posle ogromne tragedije hrabro stala na scenu i zapevala pesmu posvećenu svom ocu! (video)
Svet & Skandal 08.03.2017
Nova emisija “Pinkovih zvezdica” doneće mnogo suza i emocija koje paraju srce. Talentovana Valentina Stojanović otpevala je pesmu “Deo prošlosti” Marije Šerifović i posvetila je ocu koji je nedavno preminuo. “Ja sam ovu pesmu posvetila mom… »
Vesti dana »
Studenti i zaposleni na Univerzitetu u Novom Sadu traže ostavku rektora
Slobodna Evropa pre 55 minutajoš 36 povezanih
Sirijski premijer najavio tešku obnovu zemlje: U blagajni samo bezvredne sirijske funte
RTV pre 2 satajoš 26 povezanih
Prodata zgrada "Politike" u Beogradu: Evo po kojoj ceni i ko je novi vlasnik
Telegraf pre 1 satjoš 19 povezanih
Deo opozicije podneo zahtev za razrešenje Ane Brnabić sa mesta predsednice parlamenta
RTV pre 1 satjoš 17 povezanih
Brenin ortoped ne želi da ulepšava situaciju, zaplakala je: Tek sledeće godine moći će da...
Story pre 42 minutajoš 16 povezanih