Povezane vesti
Šašić otkrio: U mladosti sam radio kao šanker! Za Staniju bih spremio jedan koktel, garant bi joj se smučilo od njega!
Svet & Skandal 08.03.2017
Željko Šašić se pred kamerama emisije “Premijera” prisetio mladosti. Popularni folker je otkrio da se bavio ugostiteljstvom, ali da u tom poslu nije dugo izdražao. “Radio sam u šanku, radio sam u magacinu i u bašti, istovremeno. To je bilo u jednom… »
Željko Šašić se prisetio mladosti: Evo šta je on radio, pre nego što je postao pevač!
Kurir 08.03.2017
Željko Šašić setio se svoje rane mladosti, kada još nije postao pevač. Ovaj pevač nekada se bavio potpuno drugačijim poslom, daleko od očiju javnosti. Međutim, to nije dugo trajalo, jer je Željko pobegao glavom bez obzira. "Radio sam u šanku, radio sam u… »
Vesti dana »

Suđenje optuženima za pokušaj rušenja ustavnog poretka počinje 24. novembra: Planirali upad u zgradu RTS-a i institucije
Euronews pre 22 minutajoš 42 povezane

Osmani razgovarala sa Fon der Lajen o aktuelnoj situaciji na Kosovu i odnosima sa EU
N1 Info pre 1 satjoš 43 povezane

Otkriveni detalji razgovora Putina i al-šare: Evo šta sirijski predsednik i bivši vođa džihadista i pobunjenika traži od ruskog kolege (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 32 povezane

Mladen Mijatović otkrio detalje o A.K. Koja je uhapšena zbog ucenjivanja Vujadina: Zakazivala je pružanje intimnih odnosa preko aplikacije a onda su je pretukli
Kurir pre 47 minutajoš 35 povezanih

Dolazak Ursule fon der Lajen u Beograd – Afirmacija evropskog puta Srbije
Kurir pre 53 minutajoš 87 povezanih