Povezane vesti
Ovo će prijati grobarima: Ja sam dete Partizana, zvao me je Pešić ali ovde je rivalstvo iznad sporta (foto)
Hot sport 08.03.2017
Srpski centar je juče objavio kraj karijere, a već danas je govorio o istoj. Ratko Varda je za domaće medije pričao o tome kako je svojevremeno odbio Crvenu zvezdu zbog velike ljubavi prema Partizanu. Među dvadesetak klubova čiji je dres nosio… »
Više nije tajna - Zvezdi je rekao ''NE'' zbog Partizana!
Sportske.net 08.03.2017
Snažni centar otkrio zanimljiv detalj iz svoje karijere. Kako bi se ona razvijala da je prihvatio Zvezdin poziv? Veliku pažnju javnosti juče je izazvala vest da je Ratko Varda odlučio da stavi tačku na profesionalnu igračku karijeru. Svoju odluku je… »
Varda završio karijeru: Odbio sam Zvezdu zbog Partizana
Večernje novosti 07.03.2017
Razgovarali smo, ali kod nas je rivalstvo mnogo veće od sporta. Imao sam želju da u crno-belom dresu završim karijeru, ali se to nije desilo - kaže Ratko. RATKO Varda je, posle 22 godine profesionalne karijere, rekao doviđenja aktivnom bavljenju… »
Vesti dana »

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Zelenski: Ukrajina spremna na obustavu napada na infrastrukturu u Rusiji
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 4 satijoš 2 povezane