Povezane vesti

Saša Janković: Za vladavinu prava, a ne dinastiju u Srbiji

Saša Janković: Za vladavinu prava, a ne dinastiju u Srbiji

Insajder 09.03.2017
Predsednički kandiat Saša Janković večeras je izjavio da je uveren da će pobediti na predsedničkim izborima i najavio da će obezbediti vladavinu prava, nezavisne institucije, socijalnu pravdu i poštovanje ljudskih prava. On je za Radio-televiziju… »
Čanak:Mi bili na ulicama,a Janković kod Miloševića

Čanak:Mi bili na ulicama,a Janković kod Miloševića

Mondo 09.03.2017
Lider LSV Nenad Čanak izjavio je da je Saša Janković sedeo u kabinetu Slobodana Miloševića dok su on i lider LDP Čedomir Jovanović demonstrirali na ulicama. Foto: youtube/printscreen "Janković je bio Miloševićev činovnik. Dok smo mi bili na… »
Janković za RTS: Ostaci vremena pre 5. oktobra danas ponovo vladaju

Janković za RTS: Ostaci vremena pre 5. oktobra danas ponovo vladaju

RTS 09.03.2017
Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković rekao je za RTS da će pobediti na aprilskim predsedničkim izborima i najavio da će obezbediti vladavinu prava, nezavisne institucije, socijalnu pravdu i poštovanje ljudskih prava. Saša Janković je u… »
Janković: Evo zašto sam se kandidovao

Janković: Evo zašto sam se kandidovao

Mondo 09.03.2017
Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković gostujući na RTS-u govorio je o odluci da se kandiduje za predsednika Srbije, optužbama da se bavio politikom i kao Zaštitnik građana, očekivanjima... Foto: Beta/Milan Obradović Na početku emisije "Oko… »
Janković: Pobeda Vučića - ukidamo državu, uvodimo dinastiju

Janković: Pobeda Vučića - ukidamo državu, uvodimo dinastiju

N1 Info 09.03.2017
Saša Janković izrazio je uverenje da će pobediti na aprilskim predsedničkim izborima u Srbiji i najavio da će obezbediti vladavinu prava, nezavisne institucije, socijalnu pravdu i poštovanje ljudskih prava. On je za Radio televiziju Srbije rekao i… »

Vesti dana »