Povezane vesti
Haos u drugoj ekonomskoj školi: Huligani tukli maturante zbog devojke?!
Kurir 09.03.2017
Jedan srednjoškolac je napadnut nožem, dok je drugi zbog teške povrede glave prevezen u Urgentni centar. U masovnoj tuči učenika više beogradskih srednjih škola i nepoznatih huligana, koja se juče desila ispred Druge ekonomske škole u Ulici… »
Druga ekonomska škola prazna: Dan posle tuče, nema nastave. Napadači locirani, obezbeđenje pojačano
Telegraf 09.03.2017
- Huligani su jednog momka pogodili ciglom u glavu. Dok sam ga vozio u Urgentni centar on mi je rekao da je učenik Osme gimnazije - rekao je direktor škole, Dejan Nedić. Ispred Druge ekonomske škole u Beogradu juče u međusmeni došlo je do masovne… »
Vesti dana »

(BLOG) Šetnja 10 beogradskih opština do VJT – „Nećemo hapšenja“: Prosvetari protestovali u Čačku
N1 Info pre 2 minutajoš 30 povezanih

Ispred Skupštine grada tuča, privođenja, jaja – građani blokiraju Bulevar Mihajla Pupina zbog uhapšenih (UŽIVO)
Novi magazin pre 3 minutajoš 13 povezanih

"Opozicija od ulica Beograda pravi bojno polje" Ministar Đurić o sramnim scenama ispred Gradske skupštine: Izazivanjem sukoba pokušavaju da dođu na vlast
Kurir pre 3 satajoš 86 povezanih

Ekspertska grupa: "Nije objavljena kompletna dokumentacija", Brnabić: "Ovaj izveštaj je primer neodgovornosti"
NIN pre 2 satajoš 26 povezanih

"Dajte mi pare, pa ću vam odgovoriti": Trener Denvera se ugrizao za jezik zbog Jokića
Mondo pre 38 minutajoš 27 povezanih