Povezane vesti
Novak: "Bio sam i mršaviji"
Sportske.net 10.03.2017
Novak Đoković kreće u odbranu titule na mastersu u Indijan Velsu, a stigao je i da prokomentariše svoju kilažu oko koje je dosta bilo reči. Dosta je bilo priče o Novaku Đokoviću i razlozima njegovog pada na ATP listi. Nije najbolje izgledao na… »
Đoković: Ja sam gladni vuk koji se penje ka vrhu
Press 10.03.2017
Da nisam gladan uspeha u ovom sportu ne bih igrao na turnirima. Osećam se veoma dobro, imam dovoljno snage i energije. Bio sam mršaviji na kraju prošle sezone nego sada – priča Novak. foto: novosti.rs Do polovine 2016. godine je sve izgledalo… »
Pretvorio se u vuka: Đoković: Gladan sam!
Sportal blic 10.03.2017
Novak Đoković sa nestrpljenjem očekuje nastavak borbe za povratak na prvo mesto ATP liste, a uoči prvog nastupa na turniru masters serije u Indijan Velsu ima zanimljiv pogled na predstojeći period. Foto: Larry W. Smith / EPA; Novak Đoković u… »
Mogao bih sada da stanem i kažem - dosta je!
Mozzart sport 10.03.2017
Autoretrospektiva Novaka Đokovića na Indijan Velsu. Najlošiji period profesionalne karijere Novaka Đokovića je "u toku". Slabi rezultati, međutim kao da više brinu sve osim njega. Zašto je tako, naš as je otvoreno objasnio predstavnicima medija… »
Đoković: Ja sam vuk koji trči ka vrhu. I gladan sam!
N1 Info 10.03.2017
Mnogo je komentara izazvao nastup Novaka Đokovića u Akapulku. Pozitivnih i negativnih. Ali čini se da je Đokoviću prijao nastup u Meksiku i da je sada spreman za odbranu titule na prvom Mastersu sezone. "Generalno, sada sam sebe mogu da sagledam u… »
Vesti dana »
Nedović sa bacanja rešio derbi: Zvezda nije dozvolila Partizanu da ih stigne na tabeli
Danas pre 5 satijoš 10 povezanih
Bojkot trgovinskih lanaca na Balkanu: „Žuti karton“ ili put ka nižim cenama
Danas pre 11 satijoš 1 povezana
Pratio maloletnicu, pa joj tražio da krene sa njim: Uhapšen muškarac (38) u Borči zbog proganjanja devojčice
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
Lajčak na kraju mandata: Kosovo i Srbija mogu da budu ponosni na Ohridski sporazum
Danas pre 8 satijoš 1 povezana