Povezane vesti
Trenirao junajted, a gleda zvezdu: Bivši strateg Mančestera ne žali novac za talentovanog fudbalera crveno-belih! (video)
Hot sport 13.03.2017
Luka Adžić je u dobroj formi ove godine, i mladi fudbaler Crvene zvezde iz meča u meč pokazuje ogroman talenat, što nije promaklo trenerima širom sveta. Jedan od njih je i David Mojes. Bivši strateg Mančester Junajteda, koji trenutno sa klupe… »
Arsenal, Siti i Sanderlend prate Luku Adžića
Press 13.03.2017
Mladi fudbaler Crvene zvezde nalazi se “pod prismotrom” skauta premijerligaša, koji bi već na leto mogli da krenu u borbu za potpis talentovanog ofanzivca. foto: novosti.rs Iako je tek zakoračio na veliku scenu, mladi fudbaler Crvene zvezde Luka… »
Red sve veći: - i bivši mendžer Junajteda želi Zvezdin biser!
Sportal blic 13.03.2017
Luka Adžić (18) je dečko o kojem bruji Evropa! Mladi ofanzivni vezista Crvene zvezde nalazi se na meti mnogih klubova, a poslednji u nizu je Sanderlend. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Luka Adžić Na klupi “crnih mačaka” sedi bivši menadžer… »
Mojes 'nišani' Zvezdinog vezistu!
Sportske.net 13.03.2017
Bivši menadžer Mančester Junajteda Dejvid Mojes pokazao je interesovanje za mladog vezistu Crvene zvezde zbog kojeg je nedavno slao skaute u Beograd. Minuli "večiti" derbi predstavljao je dobru priliku da klubovi sa zapada Evrope pošalju svoje skaute… »
Vesti dana »
Doček Nove godine širom sveta: Evropske zemlje ušle u 2025, slavlje u Pjongjangu uz prisustvo Kim Džong-una
Euronews pre 4 satijoš 1 povezana
Druga žrtva pucnjave u Arilju! Lekari nisu uspeli da spasu ženu, njen muž ubijen na mestu u kafiću tokom proslave
Blic pre 8 satijoš 2 povezane
Raspored KK Crvena zvezda u januaru: Gostovanje u Španiji, pa pet mečeva u Beogradu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana