Povezane vesti
Trenirao junajted, a gleda zvezdu: Bivši strateg Mančestera ne žali novac za talentovanog fudbalera crveno-belih! (video)
Hot sport 13.03.2017
Luka Adžić je u dobroj formi ove godine, i mladi fudbaler Crvene zvezde iz meča u meč pokazuje ogroman talenat, što nije promaklo trenerima širom sveta. Jedan od njih je i David Mojes. Bivši strateg Mančester Junajteda, koji trenutno sa klupe predvodi… »
Arsenal, Siti i Sanderlend prate Luku Adžića
Press 13.03.2017
Mladi fudbaler Crvene zvezde nalazi se “pod prismotrom” skauta premijerligaša, koji bi već na leto mogli da krenu u borbu za potpis talentovanog ofanzivca. foto: novosti.rs Iako je tek zakoračio na veliku scenu, mladi fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić… »
Red sve veći: - i bivši mendžer Junajteda želi Zvezdin biser!
Sportal blic 13.03.2017
Luka Adžić (18) je dečko o kojem bruji Evropa! Mladi ofanzivni vezista Crvene zvezde nalazi se na meti mnogih klubova, a poslednji u nizu je Sanderlend. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Luka Adžić Na klupi “crnih mačaka” sedi bivši menadžer Mančester… »
Mojes 'nišani' Zvezdinog vezistu!
Sportske.net 13.03.2017
Bivši menadžer Mančester Junajteda Dejvid Mojes pokazao je interesovanje za mladog vezistu Crvene zvezde zbog kojeg je nedavno slao skaute u Beograd. Minuli "večiti" derbi predstavljao je dobru priliku da klubovi sa zapada Evrope pošalju svoje skaute da… »
Vesti dana »
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel pojeftinio, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 35 povezanih
Rokvić: REM je čuvar kerber SNS režima, plašim se da novi kandidati za Savet nisu nezavisni
N1 Info pre 32 minutajoš 21 povezana
Netfliks preuzima Vorner Bros za 72 milijarde dolara, što uključuje i striming servis HBO Maks
N1 Info pre 3 minutajoš 18 povezanih
Vlada Srbije obezbedila 603 miliona dinara za uređenje stanica i stajališta na brzoj pruzi Novi Sad-Subotica
Kurir pre 32 minutajoš 17 povezanih