Povezane vesti

Samo jako: Preletačević kandidat za predsednika Srbije

Vesti online 13.03.2017
Republička izborna komisija (RIK) potvrdila je predsedničku kandidaturu Luke Maksimovića, poznatijeg kao Ljubiša Preletačević Beli. Nakon burne sednice, RIK je od nekoliko predloga usvojio onaj kojim je proglasio kandidaturu grupe građana "Ljubiša… »

Dokumentacija Preletačevića predata Ministarstvu državne uprave!

BK TV 13.03.2017
Dokumentacija za predsedničku kandidaturu Luke Maksimovića, poznatijeg kao Ljubiša Preletačević Beli, prosleđena na proveru Ministarstvu za državnu upravu. To je izjavio član proširenog sastava Republičke izborne komisije, predstavnik pokreta… »

Beli Preletačević 11. kandidat za predsednika

Danas 13.03.2017
Republička izborna komisija potvrdila je nakon dvoipočasovne burne sednice predsedničku kandidaturu Luke Maksimovića, poznatijeg kao Ljubiša Preletačević Beli. Za ovu odluku glasalo je 19 članova RIK-a dok je protiv bilo dva člana. Naredna… »

Preletačević je kandidat za predsednika Srbije

Mondo 13.03.2017
RIK doneo rešenje kojim je Luka Maksimović, poznat kao Ljubiša Preletačević Beli, proglašen za kandidata za predsednika Srbije. Preletačević najavio da će uskoro krenuti u kampanju po Srbiji. Foto: Beta/Emil Vaš Preletačević je posle… »

Burna sednica o Preletačeviću; Beli: Sve ćemo mangupski

B92 13.03.2017
Republička izborna komisija održala je burnu sednicu o kandidaturi Luke Maksimovića, zvanog Ljubiša Preletačević Beli, ispred Grupe građana "Beli - samo jako". Na sednici koja je počela oko 17.30 predstavnici RIK-a su predložili da se podnosiocu… »

Preletačević preleteo RIK

Politika 13.03.2017
Na predsedničkim izborima učestvovaće najmanje 11 kandidata. – Lista Luke Maksimovića proglašena tek večeras, i to posle tročasovnog odgonetanja – da li je sve u redu ili listu treba vratiti na doradu. Republička izborna komisija proglasila je… »

Slavlje na ulicama Mladenovca uz sirene: Evo šta je Beli rekao kad mu je prošla kandidatura u RIK!

Kurir 13.03.2017
BEOGRAD - Predsednički kanidat Luka Maksimović, zvani Ljubiša Preletačević Beli, čiji predsednčku kandidaturu je večeras proglasila Republička izborna komsija (RIK), rekao je agenciji Beta da je oduševljen ishodom. On je zahvalio svim članovima… »

Preletačević uz sirene: Slavimo, evo napravili smo zmiju

B92 13.03.2017
Mladenovac -- Predsednički kanidat Luka Maksimović, zvani Ljubiša Preletačević Beli rekao je agenciji Beta da je oduševljen ishodom sednice RIK. On je zahvalio svim članovima RIK-a koji su podržali njegovu kandidaturu. "Evo slavimo, napravili smo… »

RIK: proglasila kandidaturu Ljubiše Preletačevića Belog

Blic 13.03.2017
Republička izborna komisija proglasila je večeras predsedničku kandidaturu Luke Maksimovića, odnosno Ljubiše Preletačevića Belog. Sa 19 glasova za, Luka Maksimović je uspeo da izbori svoje mesto u trci za predsednika republike i time postane 11… »

Beli pobedio: Posle burne sednice RIK prihvatio kandidaturu Luke Maksimovića!

Pravda 13.03.2017
Republička izborna komisija sačinila je na sinoćnoj sednici predlog da Luka Maksimović, odnosno Ljubiša Preletačević Beli najkasnije za 48 sati prikupi 10.000 potpisa za predsedničku kandidaturu, budući da je utvrđeno da oni koji su sinoć… »

RIK proglasio kandidaturu Preletačevića

Novi magazin 13.03.2017
Republička izborna komsisija (RIK) večeras je proglasila predsedničku kandidaturu Luke Maksimovića, zvanog Ljubiša Preletačević Beli, ispred Grupe građana "Beli - samo jako" Za to je glasalo 19 članova RIK-a, dok su dva bila protiv. a sednicu je… »

RIK raspravlja: Preletačević da sakupi još 10.000 potpisa?

Vesti online 13.03.2017
Republička izborna komisija raspravlja i odlučuje o kandidaturi Luke Maksimovića, zvanog Ljubiša Preletačević Beli, ispred Grupe građana "Beli - samo jako" Na sednici koja je počela oko 17.30 predstavnici RIK-a su predložili da se podnosiocu… »

Ninić: Dokumentacija Belog u Ministarstvu državne uprave

B92 13.03.2017
Beograd -- Dokumentacija za predsedničku kandidaturu Luke Maksimovića, poznatijeg kao Ljubiša Preletačević Beli, prosleđena na proveru Ministarstvu za državnu upravu. To je izjavio član proširenog sastava Republičke izborne komisije, predstavnik… »

Ninić: Dokumentacija Belog u Ministarstvu državne uprave

N1 Info 13.03.2017
Član proširenog sastava Republičke izborne komisije, predstavnik pokreta Dosta je bilo Ivan Ninić izjavio je da je dokumentacija za predsedničku kandidaturu Luke Maksimovića, poznatijeg kao Ljubiše Preletačevića Belog, prosleđena na proveru… »

Ninić (DJB): Dokumentacija Preletačevića u Ministarstvu državne uprave

Novi magazin 13.03.2017
Član proširenog sastava Republičke izborne komisije, predstavnik pokreta Dosta je bilo Ivan Ninić izjavio je danas da je dokumentacija za predsedničku kandidaturu Luke Maksimovića, poznatijeg kao Ljubiše Preletačevića Beli, prosleđena na proveru… »

Dokumentacija Ljubiše Preletačevića Belog je sada u Ministarstvu državne uprave

Nova ekonomija 13.03.2017
Član proširenog sastava Republičke izborne komisije, predstavnik pokreta Dosta je bilo Ivan Ninić izjavio je danas da je dokumentacija za predsedničku kandidaturu Luke Maksimovića, poznatijeg kao Ljubiše Preletačevića Beli, prosleđena na proveru… »

'Dokumentacija Preletačevića u Ministarstvu državne uprave'

Beta 13.03.2017
Član proširenog sastava Republičke izborne komisije, predstavnik pokreta Dosta je bilo Ivan Ninić izjavio je danas da je dokumentacija za predsedničku kandidaturu Luke Maksimovića, poznatijeg kao Ljubiše Preletačevića Beli, prosledjena na proveru… »

Ninić: Proveravaju se potpisi izborne liste Ljubiše Preletačevića Belog

Beta video 13.03.2017
BEOGRAD - Član proširenog sastava Republičke izborne komisije, predstavnik pokreta Dosta je bilo Ivan Ninić rekao je da danas do 13 časova nije rešen status izborne liste Ljubiše Preletačevića Belog. On je kazao da je reč je o 9.500 do 10.00… »

Ninić: Danas proglašene kandidature Stamatovića i Čanka

Beta video 13.03.2017
BEOGRAD - Član proširenog sastava Republičke izborne komisije, predstavnik pokreta Dosta je bilo Ivan Ninić rekao je da članovi RIKa nisu znali ništa o dnevnom redu današnje sednice pre same sednice. Ninić je rekao da su danas na sednici… »

Ninić: Stiče se osećaj da nije postignut konsenzus u RIK-u

Beta video 13.03.2017
BEOGRAD - Član proširenog sastava Republičke izborne komisije, predstavnik pokreta Dosta je bilo Ivan Ninić rekao je da je stečen utisak da nije postignut konsenzus među članovima koji čine većinu RIKa da se odbaci lista Ljubiše Preletačevića… »

Ninić: Vodi se debata o nedostatku reči u izjavi

Beta video 13.03.2017
BEOGRAD -  ``Zakon o izboru predsednika Srbije kaže i propisuje šta mora da ima ta izjava, a Uputstvo (za sprovodjenje izbornih radnji) ide malo šire i ovde vodimo debatu da li je nedostak reči otklonjiv ili ne i da li utiče na suštinu``, rekao je… »

Ninić: Sporazum o formiranju grupe gradjna čiji je Preletačević kandidat validan

Beta video 13.03.2017
BEOGRAD -  Član proširenog sastava Republičke izborne komisije, predstavnik pokreta Dosta je bilo Ivan Ninić je istakao da je sporazum o formiranju grupe gradjna čiji je Preletačević kandidat validan i da sadrži termin grupa gradjana i da niko… »

Član RIK Ninić (DJB): Dokumentacija Preletačevića u Ministarstvu državne uprave

Kurir 13.03.2017
BEOGRAD - Član proširenog sastava Republičke izborne komisije, predstavnik pokreta Dosta je bilo Ivan Ninić izjavio je danas da je dokumentacija za predsedničku kandidaturu Luke Maksimovića, poznatijeg kao Ljubiše Preletačevića Beli, prosleđena… »

Vesti dana »

U Austriji 15 novih žrtava, ukupno 148

Radio 021 pre 50 minutajoš 61 povezana

Od danas ambulante za koronavirus u svim domovima zdravlja

Politika pre 5 satijoš 19 povezanih

U Rusiji obolelo 2.777 osoba, preminulo 24

Radio 021 pre 56 minutajoš 51 povezana

Udvostručio se broj preminulih od virusa korona u Njujorku

Radio 021 pre 20 minutajoš 38 povezanih

Uhapšen zbog pretnje Draganu Đilasu preko Fejsbuka

N1 Info pre 1 satjoš 34 povezane