Povezane vesti
JKS: Danijela Sremac je imala samo 888 potpisa birača koji su podržali njenu kandidaturu
Nova ekonomija 14.03.2017
Javnobeležnička komora Srbije obaveštava javnost da je Danijeli Sremac, koja tvrdi da joj nije bilo omogućeno overavanje potpisa podrške birača, odobreno ukupno 77 radnih sati javnih beležnika, na osnovu 15 zahteva za overu potpisa koje je… »
Danijela Sremac: Imala sam potpise ali proces je nedemokratski
Novi magazin 14.03.2017
Najavljena kandidatkinja za predsednicu Srbije Danijela Sremac saopštila je danas da je imala znatno više potpisa nego što je bilo potrebno za podnošenje kandidature ali da je proces nedemokratski i nekorektan i da "nametanjem nepotrebnih barijera… »
Imala sam potpise, ali su me notari bojkotovali: Danijela Sremac odustala od kanidature
Kurir 14.03.2017
Predsednica Srpskog instituta iz Vašingtona Danijela Sremac, koja je najavljivala kandidaturu za predsednika Republike, saopštila je da je odustala od izborne trke. Sremac se žali na "nedemokratski i nekorektan proces kandidature", i navodi da joj nije… »
Vesti dana »
Beograd: Teško povrijeđena studentica u naletu automobila tokom blokade
Al Jazeera pre 43 minutajoš 68 povezanih
Studenti i građani počeli da se okupljaju kod Pravnog fakulteta, blokiran saobraćaj
Beta pre 55 minutajoš 11 povezanih
„Ovo je najozbiljniji potez Vučića za očuvanje Kosova“: Ponoš ironično o imenovanju Šutanovca za ambasadora SAD
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih
Hronologija slučaja ubistva Olivera Ivanovića: Godine bez odgovora
BBC News pre 1 satjoš 38 povezanih