Повезане вести
ЈКС: Данијела Сремац је имала само 888 потписа бирача који су подржали њену кандидатуру
Нова економија 14.03.2017
Јавнобележничка комора Србије обавештава јавност да је Данијели Сремац, која тврди да јој није било омогућено оверавање потписа подршке бирача, одобрено укупно 77 радних сати јавних бележника, на основу 15 захтева за оверу… »
Данијела Сремац: Имала сам потписе али процес је недемократски
Нови магазин 14.03.2017
Најављена кандидаткиња за председницу Србије Данијела Сремац саопштила је данас да је имала знатно више потписа него што је било потребно за подношење кандидатуре али да је процес недемократски и некоректан и да "наметањем… »
Имала сам потписе, али су ме нотари бојкотовали: Данијела Сремац одустала од канидатуре
Курир 14.03.2017
Председница Српског института из Вашингтона Данијела Сремац, која је најављивала кандидатуру за председника Републике, саопштила је да је одустала од изборне трке. Сремац се жали на "недемократски и некоректан процес… »
Вести дана »
Петровић блиста: "Прошлу победу нисмо стигли да прославимо, али ову..."
Спортске.нет пре 20 минутајош 110 повезаних
Данас почиње легализација по новим правилима: Ево шта је потребно да би били "свој на своме"
Курир пре 1 сатјош 34 повезане
Гранатиран Херсон – четворо страдало, 10 повређених; Трамп Млађи: Украјина може да изгуби подршку САД
РТС пре 2 сатајош 51 повезана