Повезане вести
Ухапшена и трећа особа због напада на Власија
РТВ 14.03.2017
ПРИШТИНА - Косовска полиција ухапсила је данас и трећу особу због сумње да је учествовала у припреми напада на адвоката Азема Власија. Свима трима особама одређен је једномесечни притвор. Како се наводи, ухапшен је А.И., власник… »
Власи на мети „Ока народа”
Политика 14.03.2017
У бившег омладинског функционера СФРЈ пуцао припадник тајне организације из Швајцарске. –На мене је пуцано из политичких разлога, нисам само ја мета, рекао је Азем Власи. Косовска Митровица – Азем Власи, адвокат и политички… »
Ново хапшење у Приштини, тајна организација хтела да убије Власија
РТС 14.03.2017
Приштински адвокат Азем Власи пуштен је из болнице, 24 часа пошто је на њега у Приштини пуцао Мурат Јашари, наводни припадник тајне организације која је планирала нападе на низ локалних званичника. Косовска полиција ухапсила још… »
Вести дана »

Мали: Став Савета ЕУ о забрани увоза руског гаса катастрофалан за Србију
Данас пре 3 сатајош 2 повезане

"Није џабе тестиран на све ствари" Анели Ахмић оплела по Нерију и открила шокантне детаље: "Кренуо је погрешним путем"
Ало пре 21 минутајош 5 повезаних

(Видео) "узела је шабанове паре": Гордана Шаулић о осудама, али и љубави која је трајала четири деценије: "После три и по месеца од познанства сам се удала"
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане

Ђурић стигао у Њујорк: Сутра учествује на седници Савета безбедности УН
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане

Огласио се Дарко Лазић након вести да је имао несрећу: Фолкер бесан: "Сутра идем да возим крос мотор"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана