Povezane vesti
Janković: Zajednički život Srba i Bošnjaka nije san
N1 Info 14.03.2017
U Novom Pazaru nema mesta strahu jer ljudi tamo vekovima žive zajedno, smatra predsednički kandidat Saša Janković. Na tribini u tom gradu Janković je poručio da zajednički život Srba i Bošnjaka nije san. "Stao sam na ovo mesto ispred vas kao… »
Hakovan Fejsbuk profil advokatu koji je podneo prigovor na kandidaturu Belog
Telegraf 14.03.2017
Advokat Miroje Jovanović, koji je podneo prigovor RIK-u na kandidaturu Ljubiše Preletačevića Belog, našao se na udaru hakera. Novosadski advokat Miroje Jovanović, koji je podneo prigovor RIK-u na kandidaturu Ljubiše Preletačevića Belog, našao se… »
Infografika: Izbori 1990. godine drže rekord u Srbiji
Al Jazeera 14.03.2017
Apsolutni rekord po broju kandidata za predsjednika Srbije drže izbori održani 9. decembra 1990. godine. Na predstojećim predsjedničkim izborima građani Srbije će novog predsjednika Republike birati između 11 kandidata, a apsolutni rekord po broju… »
Janković: Ljudi u Pazaru vekovima žive zajedno
Telegraf 14.03.2017
Svima su nam potrebna jasna pravila koja će podjednako važiti za Muslimane, Srbe, Bošnjake... i za vlast i za opoziciju - rekao je Janković. Predsednički kandidat Saša Janković poručio je danas u Novom Pazaru da nema mesta strahu i istakao da… »
Ovaj rekord sa predsedničkih izbora 1990. godine teško ćemo ikad dostići
Telegraf 14.03.2017
Apsolutni rekord po broju predsedničkih kandidata bili su izbori održani 9. decembra 1990. godine. Na predstojećim predsedničkim izborima građani će novog predsednika Republike birati između 11 kandidata, a apsolutni rekord po broju predsedničkih… »
Vesti dana »
Rajaković ''uhapsio'' Bogdana, dobre igre i pobede Jovića i Micića
Sportske.net pre 56 minutajoš 14 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih
Narednih dana i do 20 stepeni, moguće i obaranje temperaturnih rekorda: Evo kada stiže zahlađenje i kada ćemo se ponovo smrzavati!
Kurir pre 20 minutajoš 9 povezanih
Izrael: Hamas ponovo prekršio sporazum o primirju; Tramp: Jordan i Egipat treba da prime više palestinskih izbeglica
RTS pre 32 minutajoš 6 povezanih
Trampov izaslanik Grenel o protestima u Srbiji: Ako vam se ne sviđa lider, ne pribegavajte nasilju
Radio 021 pre 2 satajoš 3 povezane