Povezane vesti

Imala je glavnu ulogu u seriji "Folk", a onda je nestala! Evo čime se danas bavi

Imala je glavnu ulogu u seriji "Folk", a onda je nestala! Evo čime se danas bavi

Vesti online 15.03.2017
Sećate li se serije "Folk" koja je svojevremeno emitovala na jednoj domaćoj televiziji? Priča je o mladoj pevačici koja počinje da peva u kafani, a potom postiže vrtoglavi uspeh. Međutim, tokom tog puta ona nailazi na razne prepreke, a kako je… »
Sa 14 je pevala po kafanama: Pokorila je Folk scenu, a onda nestala! Evo šta danas radi zvezdana

Sa 14 je pevala po kafanama: Pokorila je Folk scenu, a onda nestala! Evo šta danas radi zvezdana

Kurir 15.03.2017
Mlada glumica i pevačica Katarina Bogićević proslavila se 2012. godine glavnom ulogom u seriji "Folk", gde je glumila mladu devojčicu Zvezdanu (14) koja peva po kafanama kako bi pomogla svojoj porodici. Zvezdana danas ima 18 godina i prava je… »
Briljirala je kao devojčica u “Ja imam talenat”, dobila glavnu ulogu u seriji, a pogledajte kako danas izgleda i šta radi

Briljirala je kao devojčica u “Ja imam talenat”, dobila glavnu ulogu u seriji, a pogledajte kako danas izgleda i šta radi

Svet & Skandal 15.03.2017
Kada se pojavila u šou programu “Ja imam talenat”, Katarina Bogićević je odmah osvojila srca gledalaca i žirija, pa je uprkos činjenici da je bila devojčica dogurala do finala. Zahvaljujući ogromnom pevačkom talentu, a i scenskom, što je… »

Vesti dana »