Повезане вести

Имала је главну улогу у серији "Фолк", а онда је нестала! Ево чиме се данас бави

Имала је главну улогу у серији "Фолк", а онда је нестала! Ево чиме се данас бави

Вести онлине 15.03.2017
Сећате ли се серије "Фолк" која је својевремено емитовала на једној домаћој телевизији? Прича је о младој певачици која почиње да пева у кафани, а потом постиже вртоглави успех. Међутим, током тог пута она наилази на разне… »
Са 14 је певала по кафанама: Покорила је Фолк сцену, а онда нестала! Ево шта данас ради звездана

Са 14 је певала по кафанама: Покорила је Фолк сцену, а онда нестала! Ево шта данас ради звездана

Курир 15.03.2017
Млада глумица и певачица Катарина Богићевић прославила се 2012. године главном улогом у серији "Фолк", где је глумила младу девојчицу Звездану (14) која пева по кафанама како би помогла својој породици. Звездана данас има 18… »
Бриљирала је као девојчица у “Ја имам таленат”, добила главну улогу у серији, а погледајте како данас изгледа и шта ради

Бриљирала је као девојчица у “Ја имам таленат”, добила главну улогу у серији, а погледајте како данас изгледа и шта ради

Свет & Скандал 15.03.2017
Када се појавила у шоу програму “Ја имам таленат”, Катарина Богићевић је одмах освојила срца гледалаца и жирија, па је упркос чињеници да је била девојчица догурала до финала. Захваљујући огромном певачком таленту, а и… »

Вести дана »