Povezane vesti
Niko neće da se suoči sa prošlošću, jer bi morali da priznaju svoje zločine
Danas 15.03.2017
* Ishod zahteva je mogao biti pozitivan da se tog posla uhvatili David Šefer i Fon van den Bizen * Prošao sam ratove u Bosni i Hercegovini, i nisam imao straha. Sada po prvi put imam strepnju. Očekivao sam da će Međunarodni sud pravde u Hagu odbaciti… »
Predstanik OEBS-a: Očekivana odluka MSP o reviziji
RTV 15.03.2017
BANJALUKA - Šef Misije OEBS-a u BiH Džonatan Mur izjavio je da je ova organizacija očekivala da zahtev za reviziju presude po tužbi BiH protiv Srbije neće uspeti, jer nisu bili ispunjeni uslovi za uspešnu reviziju i niko nije vidio nove dokaze… »
Džonatan Mur: Niko nije video nove dokaze
RTS 15.03.2017
Šef Misije OEBS-a u BiH Džonatan Mur izjavio je da je ova organizacija očekivala da zahtev za reviziju presude po tužbi BiH protiv Srbije neće uspeti, jer nisu bili ispunjeni uslovi za uspešnu reviziju i niko nije vidio nove dokaze. "Postavljali smo… »
Mur: Očekivan neuspeh zahteva za reviziju presude po tužbi protiv Srbije
Blic 15.03.2017
Šef Misije OEBS u BiH Džonatan Mur izjavio je da je ova organizacija očekivala da zahtev za reviziju presude po tužbi protiv Srbije neće uspeti, jer nisu bili ispunjeni uslovi za uspešnu reviziju i niko nije video nove dokaze. - Postavljali smo… »
Vesti dana »
"Pokušavate da nađete loše u našoj igri?": Sferopulos uzvratio novinaru na pitanje o Zvezdinom napadu
Mondo pre 1 satjoš 10 povezanih
Bojkot trgovinskih lanaca na Balkanu: „Žuti karton" ili put ka nižim cenama
BBC News pre 1 satjoš 1 povezana
Pratio maloletnicu, pa joj tražio da krene sa njim: Uhapšen muškarac (38) u Borči zbog proganjanja devojčice
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Lajčak na kraju mandata: Kosovo i Srbija mogu da budu ponosni na Ohridski sporazum
Danas pre 4 satijoš 1 povezana