Повезане вести
Нико неће да се суочи са прошлошћу, јер би морали да признају своје злочине
Данас 15.03.2017
* Исход захтева је могао бити позитиван да се тог посла ухватили Давид Шефер и Фон ван ден Бизен * Прошао сам ратове у Босни и Херцеговини, и нисам имао страха. Сада по први пут имам стрепњу. Очекивао сам да ће Међународни суд… »
Предстаник ОЕБС-а: Очекивана одлука МСП о ревизији
РТВ 15.03.2017
БАЊАЛУКА - Шеф Мисије ОЕБС-а у БиХ Џонатан Мур изјавио је да је ова организација очекивала да захтев за ревизију пресуде по тужби БиХ против Србије неће успети, јер нису били испуњени услови за успешну ревизију и нико није… »
Џонатан Мур: Нико није видео нове доказе
РТС 15.03.2017
Шеф Мисије ОЕБС-а у БиХ Џонатан Мур изјавио је да је ова организација очекивала да захтев за ревизију пресуде по тужби БиХ против Србије неће успети, јер нису били испуњени услови за успешну ревизију и нико није видио нове… »
Мур: Очекиван неуспех захтева за ревизију пресуде по тужби против Србије
Блиц 15.03.2017
Шеф Мисије ОЕБС у БиХ Џонатан Мур изјавио је да је ова организација очекивала да захтев за ревизију пресуде по тужби против Србије неће успети, јер нису били испуњени услови за успешну ревизију и нико није видео нове доказе. -… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: Завршетак гасног интерконектора са Северном Македонијом до краја 2027.
Н1 Инфо пре 55 минутајош 28 повезаних
Пулмолошкиња упозорава: Свака десета смрт новорођенчади узрокована је аерозагађењем
Н1 Инфо пре 1 сатјош 1 повезана
Стотине хиљада на улицама широм Италије: Радници, пензионери и грађани имају заједнички циљ
Телеграф пре 24 минутајош 11 повезаних