Povezane vesti

Beli: Čika Miroje, moji botovi ne staju... Narode, dosta

Beli: Čika Miroje, moji botovi ne staju... Narode, dosta

Press 15.03.2017
Predsednički kandidat Ljubiša Preletačević Beli odgovorio je novosadskom advokatu Miroju Jovanoviću koji je podneo prigovor na njegovu kandidaturu. Foto:B92.net "Čika Miroje mene je kafica obradovala bez obzira na vaš prigovor, a koko vidim vas ni… »
Beli "cepa" Miroja: Osvanula video igrica sa Preletačevićem u glavnoj ulozi

Beli "cepa" Miroja: Osvanula video igrica sa Preletačevićem u glavnoj ulozi

Blic 15.03.2017
Osim što je dospeo u žižu javnosti zbog jedinog prigovora koji je RIK-u uložio na kandidaturu Ljubiše Preletačevića Belog, novosadski advokat Miroje Jovanović još jednom se našao u “glavnoj ulozi” - u video igrici “Pocepaj Miroja i njegovu… »
Šta se desi kad udariš na Belog

Šta se desi kad udariš na Belog

Noizz 15.03.2017
Novosadski advokat Miroje Jovanović podneo je prigovor Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) na proglašenje predsedničke kandidature Luke Maksimovića zvanog Ljubiša Preletačević Beli. On je na Fejsbuk postavio i fotografije teksta prigovora koji… »
Preletačević igricom uzvratio na advokatov prigovor: Pocepajte Mirojevu žalbu! Samo jako!

Preletačević igricom uzvratio na advokatov prigovor: Pocepajte Mirojevu žalbu! Samo jako!

Kurir 15.03.2017
Novosadski advokat Miroje Jovanović podneo je u utorak, u svojstvu birača, prigovor Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) na proglašenje predsedničke kandidature Luke Maksimovića zvanog Ljubiša Preletačević, a kako je žalba odbijena, Beli mu je… »

Vesti dana »