Povezane vesti
Teško mi je da se pomirim sa činjenicom da je moj sin ubica: Potresna ispovest oca Filipa Kapisode (FOTO)
Story 16.03.2017
Filip Kapisoda i Ksenija Pajčin su na ovaj dan tragično izgubili svoje živote, a njihove porodice nikada nisu prebolele ovu tugu. Prošlo je već sedam godina, ali tuga zbog tragedije koja je potresla čitav region i dalje traje. Pričala je da je niko… »
Otac filipa kapisode sa bolom u glasu: Ne mirim se s tim da je moj sin ubica!
Kurir 16.03.2017
Na današnji dan pre sedam godina, maneken Filip Kapisoda ubio je svoju devojku, pevačicu Kseniju Pajčin, pa sebe. Njegov otac Mirko kaže da vreme ne leči rane, ali i ne donosi odgovore zašto je njegov sin tako nešto uradio. "Teško mi je da se… »
Godišnjica tragedije koja je potresla region
Mondo 16.03.2017
Na današnji dan pre sedam godina, Filip Kapisoda je ubio Kseniju Pajčin, pa sebe. Evo šta kaže njegova porodica. Pre tačno sedam godina, maneken i učesnik Velikog Brata Filip Kapisoda ubio je svoju devojku, pevačicu Kseniju Pajčin, a zatim… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 3 satajoš 6 povezanih
Krozeto: Uhapsićemo Netanjahua i Galanta ako dođu u Italiju,ali odluka MKS je pogrešna
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
Pismo Trampu Teksas nudi zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane