Povezane vesti
"Ne, ne, nije se to dogodilo..." Posle tačno 7 godina, čovek najbliži Filipu Kapisodi iznosi istinu o slučaju
Srbija danas 16.03.2017
Neverovatno... Na današnji dan pre sedam godina, maneken Filip Kapisoda ubio je svoju devojku, pevačicu Kseniju Pajčin, pa sebe. Njegov otac Mirko kaže da vreme ne leči rane, ali i ne donosi odgovore zašto je njegov sin tako nešto uradio. - Teško mi je… »
Teško se mirim sa tim da je moj sin ubica... Potresna ispovest oca Filipa Kapisode
Telegraf 16.03.2017
- Čovek se nikada ne miri sa nečim takvim. Ne znam šta bih vam još rekao o tome, tuga je to - rekao Mirko Kapisoda. Na današnji dan Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda tragično su stradali pre sedam godina. Njihove porodice su i dan danas neutešne zbog svega… »
Vesti dana »

Pljačka u Luvru, zbog incidenta muzej zatvoren: Posetioci evakuisani odmah po otvaranju (VIDEO)
Euronews pre 16 minutajoš 21 povezana

Posle hladnog jutra, u većem delu zemlje sunčano, do 18 stepeni
Novi magazin pre 2 satajoš 22 povezane

'Bez kraljeva': Milioni ljudi na protestima protiv Trampa širom SAD
BBC News pre 1 satjoš 20 povezanih

Putin u telefonskom razgovoru postavio Trampu uslov za kraj rata: Traži da Ukrajina preda Rusiji jedan region, evo šta nudi zauzvrat
Nova pre 1 satjoš 22 povezane

Oglasila se čačanska policija povodom tragedije u Bečnju: Vozač BMW-a vozio prebrzo i prešao u suprotnu traku kolovoza
Morava info pre 15 minutajoš 37 povezanih