Povezane vesti

Nataša Bekvalac otkrila razlog razvoda: Evo zašto sam rešila da stavim tačku na brak sa Ljubom

Nataša Bekvalac otkrila razlog razvoda: Evo zašto sam rešila da stavim tačku na brak sa Ljubom

Blic 17.03.2017
Vest o razvodu Nataše Bekvalac i Ljube Jovanovića posle dve godine braka kao bomba je odjeknula u javnosti, a pevačica je sada rešila da stavi tačku na sva nagađanja o njihovom odnosu. Nataša je objavila saopštenje u kojem je otkrila zašto su… »
Nataša Bekvalac s velikim ponosom obeležila divan dan njene mezimice Hane: Samo da si radosna i stalno nasmejana, sine moj…

Nataša Bekvalac s velikim ponosom obeležila divan dan njene mezimice Hane: Samo da si radosna i stalno nasmejana, sine moj…

Story 17.03.2017
Ćerka Nataše Bekvalac napunila je deset godina, što je slavnoj mami najlepši osmeh na lice stavilo! Pevačica Nataša Bekvalac sa ćerkicom otišla je u Pariz, gde su zajedno uživale u Diznilendu. Nataša Bekvalac otvoreno o ćerki i bivšem suprugu… »
Najsrećniji dan: Evo zašto je Nataša Bekvalac ponovo nasmejana

Najsrećniji dan: Evo zašto je Nataša Bekvalac ponovo nasmejana

Blic 17.03.2017
Dok javnost bruji o njenom razvodu od Ljube Jovanovića, Nataša Bekvalac ne misli na probleme i ponovo ima razloga za osmeh. Naime, njena ćerka Hana, koju je dobila u braku sa Danilom Ikodinovićem, danas puni deset godina. Upravo to je bio povod da… »
Zvanično je: Nataša Bekvalac konačno potvrdila razvod

Zvanično je: Nataša Bekvalac konačno potvrdila razvod

Tračara 17.03.2017
Iako se o razvodu Nataše Bekvalac i Ljube Jovanovića spekuliše već danima, sve do sada nije stigla zvanična potvrda o krahu ovog braka. Ipak, pisanja medija su se pokazala kao tačna, a novosadska Barbika je u intervjuu za Svet, kako prenosi Alo… »

Vesti dana »