Povezane vesti
Janković: Izborna krađa u toku, Beli je potreban Srbiji
N1 Info 18.03.2017
Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković ocenio je da je u Srbiji "izborna krađa u toku" i ukazao da se izbori ne sastoje samo od glasanja i prebrojavanja glasova. "Vlada je strane institucije nadležne za monitoring izbornog procesa, pozvala… »
Saša Janković: Izborna krađa je u toku, Beli je potreban Srbiji
Kurir 18.03.2017
SUBOTICA - Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković ocenio je danas da je u Srbiji "izborna krađa u toku" i ukazao da se izbori ne sastoje samo od glasanja i prebrojavanja glasova." Vlada je strane institucije nadležne za monitoring izbornog… »
Janković: Srbija je država koja je zaboravila na svoju funkciju
Novi magazin 18.03.2017
Predsednički kandidat Saša Janković ocenio je danas u Subotici da je nedopustivo to što je država građane pretvorila u svoj servis umesto da im bude na usluzi. "Mi smo država koja je zaboravila na svoju funkciju, umesto da bude servis građana… »
Vesti dana »

MUP: Identifikovani maloletnici koji su napali dečaka kod TC Ušće, incident nema veze s blokadom
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Arena „u blokadi“: „Pumpanje“, vređa se Vučić i niko neće da bude „ćaci“ (VIDEO)
Danas pre 59 minutajoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 2 satajoš 4 povezane