Povezane vesti
Nikad više: Micov: Reprezentacija Srbije? Nema šanse, to je za mene završena priča
Sportal blic 19.03.2017
Košarkaš turskog Galatasaraja Vladimir Micov izjavio je da je reprezentacija Srbije za njega završena priča. Foto: SPYROS CHORCHOUBAS / EPA; Micov je sjajnim partijama bio je jedan od glavnih faktora trijumfa svog tima nad Real Madridom i… »
Micov o "orlovima": Ne, ja sam "persona non grata"
Mondo 19.03.2017
Košarkaš Galatasaraja istakao da je reprezentacija za njega završena priča posle incidenta 2014. godine kada ga je selektor Aleksandar Đorđević udaljio iz tima. Foto: MN Press Galatasaraj je izgubio šanse za plasman u Top 8 fazu Evrolige, ali… »
Micov o reprezentaciji: "Tamo sam 'persona non grata'"
Sportske.net 19.03.2017
Srpski internacionalac iz redova Galatasaraja Vladimir Micov izjavio je da dobre igre u turskom klubu ne mogu da utiču na povratak u nacionalni tim. Sjajne partije koje Vladimir Micov pruža u dresu Galatasaraja neće uticati na njegov status u… »
Micov: Reprezentacija? Ja sam tamo persona non grata
Večernje novosti 19.03.2017
Svi znaju da Galatasaraj nema šanse za plej-of, ali svejedno ćemo namučiti neke timove. Želimo da napravimo haos na tabeli, voljniji je igrač Galate da priča o aktuelnim stvarima. Vladimir Micov igra fantastične partije u dresu Galatasaraja. Uprkos… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Masovni protesti širom Srbije: Hiljade građana na ulicama, podrška studentima stiže od naših ljudi iz svih krajeva sveta
Nova pre 34 minutajoš 43 povezane
Određen pritvor vozačici koja je udarila studentkinju na protestu
BBC News pre 6 satijoš 34 povezane