Povezane vesti
Glumila je Šteficu Cvek u najjačoj sceni seksa, a onda je samo nestala: Borila sam se s bolešću (FOTO)
Telegraf 19.03.2017
Tražila sam se, borila sa depresijom i na kraju doktorirala. Šteficu Cvek je u filmu “U raljama života” glumila Vitomira Lončar. FENOMENALNA DUGA U KINI: Mnogi veruju da se priroda odužila voljenom Valteru (FOTO) U nekom trenutku ona je samo… »
Životna priča Štefice Cvek: Snimila je najpoznatiju seks scenu eks-Ju filma dok je bila teško bolesna
Noizz 19.03.2017
I sam Bata Živojinović je rekao da je svestan da je obrukao Srbe kada je Štefici u filmu "U raljama života" obećao „karanje od dva sata u cugu”, a od silnih obećanja ništa nije ispunio. Šteficu je glumila Vitomira Lončar. Vitomiri život nije… »
Vesti dana »

Vučić i Fon der Lajen o reformama na putu Srbije ka EU, ali i tvrdnjama da je korišćen 'zvučni top'
BBC News pre 29 minutajoš 23 povezane

BLOG UŽIVO Studenti stigli do Višeg suda uoči suđenja Miliji Koldžiću za napad na studente FDU, ispred ulaza postavljena instalacija
Nova pre 18 minutajoš 13 povezanih

Najnovije upozorenje RHMZ, ovi delovi Srbije na udaru obilnih padavina! Moguća izlivanja reka, upaljen meteo alarm
Kurir pre 2 satajoš 12 povezanih

Primirje Rusije i Ukrajine u Crnom moru, Amerika razmatra ukidanje sankcija Moskvi
BBC News pre 2 satajoš 9 povezanih