Povezane vesti
Glumila je Šteficu Cvek u najjačoj sceni seksa, a onda je samo nestala: Borila sam se s bolešću (FOTO)
Telegraf 19.03.2017
Tražila sam se, borila sa depresijom i na kraju doktorirala. Šteficu Cvek je u filmu “U raljama života” glumila Vitomira Lončar. FENOMENALNA DUGA U KINI: Mnogi veruju da se priroda odužila voljenom Valteru (FOTO) U nekom trenutku ona je samo nestala sa… »
Životna priča Štefice Cvek: Snimila je najpoznatiju seks scenu eks-Ju filma dok je bila teško bolesna
Noizz 19.03.2017
I sam Bata Živojinović je rekao da je svestan da je obrukao Srbe kada je Štefici u filmu "U raljama života" obećao „karanje od dva sata u cugu”, a od silnih obećanja ništa nije ispunio. Šteficu je glumila Vitomira Lončar. Vitomiri život nije bio bajka… »
Vesti dana »
Crna Gora na nogama: Nakon opsadnog stanja u Podgorici, pretres imovine brata Mila Đukanovića i u Nikšiću
Blic pre 8 satijoš 2 povezane
Vučić i Rama u zajedničkom tekstu za nemački FAZ: "Ne tražimo pravo veta, već prijem u jedinstveno tržište i Šengensku zonu"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Tramp: Nisam zadovoljan dosadašnjim tokom pregovora sa Iranom, uvek postoji rizik od dugog sukoba
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Vremenska prognoza za 28. februar: Sunčano i toplo pred početak marta
Mondo pre 33 minutajoš 4 povezane