Povezane vesti
Glumila je Šteficu Cvek u najjačoj sceni seksa, a onda je samo nestala: Borila sam se s bolešću (FOTO)
Telegraf 19.03.2017
Tražila sam se, borila sa depresijom i na kraju doktorirala. Šteficu Cvek je u filmu “U raljama života” glumila Vitomira Lončar. FENOMENALNA DUGA U KINI: Mnogi veruju da se priroda odužila voljenom Valteru (FOTO) U nekom trenutku ona je samo nestala sa… »
Životna priča Štefice Cvek: Snimila je najpoznatiju seks scenu eks-Ju filma dok je bila teško bolesna
Noizz 19.03.2017
I sam Bata Živojinović je rekao da je svestan da je obrukao Srbe kada je Štefici u filmu "U raljama života" obećao „karanje od dva sata u cugu”, a od silnih obećanja ništa nije ispunio. Šteficu je glumila Vitomira Lončar. Vitomiri život nije bio bajka… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Nećemo stati, sila nas neće ućutkati“: Poručili studenti u Nišu na protestu ispred SNS
Nova pre 15 minutajoš 45 povezanih
Merc Trampu: Evropa mora učestvovati u svakom mirovnom procesu za Ukrajinu
Vesti online pre 25 minutajoš 88 povezanih
Vučić: Amerikanci da bi dali licencu NIS-u žele da vide ceo ugovor, to nije moguće za pet dana
Pravda pre 3 satajoš 26 povezanih
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji i snežne padavine u Hrvatskoj 22. i 23. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih
Uhapšen bivši predsednik Brazila! Sin organizovao stražu da čuvaju Žaira Bolsonara, a onda je policija upala u kuću! (foto/video)
Kurir pre 4 satijoš 16 povezanih