Повезане вести
Бели натерао РТС ДА ћути 5 минута: Погледајте шта је урадио Прелетачевић
Курир 19.03.2017
Пошто је претходно део термина на РТС искористио у вожњи, он је последњих пет минута - заћутао! Председнички кандидат Љубиша Прелетачевић Бели наставља са изненађењима! Пошто је претходно део термина на РТС искористио у… »
Шокантно! Прелетачевић није дошао у студио: На РТС-у пуштен видео с поруком: Бели се буди пре свих!
Курир 19.03.2017
Председнички кандидат Лука Максимовић, кога је предложила Група грађана Љубиша Прелетачевић Бели, Бели - Само јако, одлучио је да се грађанима представи видео материјалом. Максимовић није дошао у студио РТС, већ је уместо… »
Несвакидашње представљање Прелетачевића: Бићу као Тито
РТС 19.03.2017
Председнички кандидат Групе грађана "Љубиша Прелетачевић Бели, Бели - само јако" Лука Максимовић представио се на јавном сервису у тону каквом је започео кампању - шаљиво и као пародију на политички систем. Максимовић је, у… »
Прелетачевић: Ја сам месија, бићу као Тито!
Мондо 19.03.2017
Лука Максимовић, познат као Љубиша Прелетачевић Бели, тврди да је месија. "Желим да спојим Исток и Запад, као што је то урадио Јосип Броз Тито", каже Прелетачевић. Фото: Тањуг, Милутин Марковић "Народ тражи месију. Ја сам… »
Вести дана »

Временска прогноза за 15. септембар: После облака стиже разведравање
Глас југа пре 54 минутајош 4 повезане

Београд у знаку Српских застава: Дан српског јединства биће обележен и у родном граду најпознатијег Солунца, Драгутина Матића (фото)
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане

Про-палестинске демонстрације у Мадриду скратиле бициклистичку трку Вуелта кроз Шпанију, Израел љут
Бета пре 4 сатијош 3 повезане

Министарство спољних послова Румуније уложило протест амбасадору Русије због упада руског дрона
Данас пре 6 сатијош 2 повезане