Jeremić: Glasajte za drugi krug, moramo da im vidimo leđa

Jeremić: Glasajte za drugi krug, moramo da im vidimo leđa

B92 ponedeljak, 20. mart 2017.
B92: Jeremić: Glasajte za drugi krug, moramo da im vidimo leđa
Beograd -- Kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić rekao je u Beogradu da su predsednički izbori 2. aprila "neravnopravna i nemoguća borba", ali da će pobediti na njima
Jeremić je na skupu u Dorćol placu, koji su za njega organizovali mladi aktivisti njegovog izbornog tima, pozvao okupljene da 2. aprila glasaju za "drugi krug". "Izađite i glasajte 2. aprila za drugi krug jer moramo da im vidimo... »

Novo istraživanje: Vučić i dalje prvi - koliko "beži" Preletačeviću?

Vesti online ponedeljak, 20. mart 2017.
Lider SNS Aleksandar Vučić, prema novom istraživanju agencije Ipsos stratedžik marketing, i dalje je ubedljivo prvi, a Luka Maksimović je drugi po popularnosti.
Istraživanje pokazuje je Vučić sa velikim šansama za pobedu već u prvom krugu na predsedničkim izborima sa 53 odsto podrške, dok je kandidat Luka Maksimović, koji se predstavlja kao Ljubiša Beli Preletačević, izbio na drugo mesto... »

Šešelj: Beli mi nije rival, Rusi da izgrade baze

Mondo ponedeljak, 20. mart 2017.
Predsednički kandidat Vojislav Šešelj rekao je na RTS-u da mu Beli Preletačević nije rival u prvom krugu, a da Aleksandra Vučića može da pobedi u drugom krugu.
Foto: Srpska radikalna stranka "Jedino sam ja u mogućnosti da pobedim Vučića u drugom krugu jer onda neće moći da izbegne direktan TV duel", kaže predsednički kandidat Vojislav Šešelj u emisiji "Oko" na Radio televiziji Srbije.... »

Dačić: Srbiji potrebna ozbiljnost, glasajte za Vučića

B92 ponedeljak, 20. mart 2017.
B92: Dačić: Srbiji potrebna ozbiljnost, glasajte za Vučića
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je u Smederevu da je Srbiji potrebna ozbiljnost i da je zbog toga važno ko će je voditi.
Dačić je pozvao birače da na predsedničkim izborima 2. aprila glasaju za kandidata vladajuće koalicije, aktuelnog premijera Aleksandra Vučić. On je na skupu podrške Vučiću, koji su zajedno organizovale Srpska napredne stranke i... »

Dačić u Smederevu: Glasajte za Vučića, Srbiji potrebna ozbiljnost

RTS ponedeljak, 20. mart 2017.
RTS: Dačić u Smederevu: Glasajte za Vučića, Srbiji potrebna ozbiljnost
Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je u Smederevu da je Srbiji potrebna ozbiljnost i da je zbog toga važno ko će je voditi. Pozvao je birače da na predsedničkim izborima 2. aprila glasaju za kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića.
Ivica Dačić je na skupu podrške Vučiću, koji su zajedno organizovale Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije, rekao da su svi drugi kandidati za predsednika Srbije "zavitlavanje". "Videli smo neke kandidate za... »

Jeremić na Dorćolu: Nemoguća borba, ali ću pobediti

RTS ponedeljak, 20. mart 2017.
RTS: Jeremić na Dorćolu: Nemoguća borba, ali ću pobediti
Idemo u drugi krug, poručio je večeras u "Dorćol placu" u Beogradu predsednički kandidat Vuk Jeremić, na skupu koji su za njega organizovali mladi aktivisti iz njegovog izbornog tima.
"Izađite i glasajte 2. aprila za drugi krug, jer moramo da im vidimo leđa. Učiniću sve da ispunim vaša očekivanja i 2. aprila i na Uskrs, kada ćemo ih pobediti. Biće puno posla. Idemo zajedno u drugi krug", rekao je Jeremić.... »

Dačić u Smederevu: Glas za Vučića, stabilna Srbija

Mondo ponedeljak, 20. mart 2017.
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je večeras u Smederevu da je Srbiji potrebna ozbiljnost i da je zbog toga važno ko će je voditi.
Foto: Ilustracija: Beta/Dragan Gojić Lider socijalista je pozvao birače da na predsedničkim izborima 2. aprila glasaju za kandidata vladajuće koalicije, aktuelnog premijera Aleksandra Vučić. Gašić: Nemamo razloga za brigu I član... »

Dačić u Smederevu: Glasajte za Vučića, Srbiji potrebna ozbiljnost

Novi magazin ponedeljak, 20. mart 2017.
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je večeras u Smederevu da je Srbiji potrebna ozbiljnost i da je zbog toga važno ko će je voditi i pozvao je birače da na predsedničkim izborima 2. aprila glasaju za kandidata vladajuće koalicije, aktuelnog premijera Aleksandra Vučić.
Dačić je na skupu podrške Vučiću, koji su zajedno organizovale Srpska napredne stranke i Socijalistička partija Srbije, rekao da su svi drugi kandidati za predsednika Srbije "zavitlavanje". "Videli smo neke kandidate za... »

Šešelj: Samo ja mogu u drugom krugu da pobedim Vučića

RTS ponedeljak, 20. mart 2017.
RTS: Šešelj: Samo ja mogu u drugom krugu da pobedim Vučića
Ako pobedim na predsedničkim izborima, izvršna, zakonodavna i sudska vlast imaće snažnog kontrolora, rekao je predsednički kandidat Vojislav Šešelj za RTS.
Vojislav Šešelj kaže da u prvom krugu predsedničkih izbora ne može da savlada Aleksandra Vučića, ali može u drugom. "U prvom krugu najveći rivali su mi Jeremić i Janković, zato pokušavam da ih savladam iznoseći kompromitujuće... »

Novo istraživanje: Vučić i dalje prvi, Preletačević drugi

Večernje novosti ponedeljak, 20. mart 2017.
Lider SNS Aleksandar Vučić, prema novom istraživanju agencije Ipsos stratedžik marketing, i dalje je ubedljivo prvi, a Luka Maksimović je drugi po popularnosti
BEOGRAD - Lider SNS Aleksandar Vučić, prema novom istraživanju agencije Ipsos stratedžik marketing, i dalje je ubedljivo prvi, a Luka Maksimović je drugi po popularnosti. Istraživanje pokazuje je Vučić sa velikim šansama za... »

Novo istraživanje: Vučić i dalje prvi, Preletačević drugi

Press ponedeljak, 20. mart 2017.
Lider SNS Aleksandar Vučić, prema novom istraživanju agencije Ipsos stratedžik marketing, i dalje je ubedljivo prvi, a Luka Maksimović je drugi po popularnosti.
Foto:B92.net Istraživanje pokazuje je Vučić sa velikim šansama za pobedu već u prvom krugu na predsedničkim izborima sa 53 odsto podrške, dok je kandidat Luka Maksimović koji se predstavlja kao Ljubiša Beli Preletačević izbio je... »

Ipsos: Vučić prvi po popularnosti, Beli drugi

Danas ponedeljak, 20. mart 2017.
Rezultati poslednjeg istraživanja Ipsos stratedžik marketinga pokazuju da premijer Aleksaksadanr Vučić i dalje ima najveću podršku i šansu da pobediu prvom krugu - 53 odsto podrške, prenosi Blic. Iznenađenje na listi kandidata je Ljubiša Preletačević Beli, koji je izbio na drugo mesto po... »

Ipsos: Vučić prvi po popularnosti, Beli drugi

N1 Info ponedeljak, 20. mart 2017.
Rezultati poslednjeg istraživanja Ipsos stratedžik marketinga pokazuju da premijer Aleksandar Vučić i dalje ima najveću podršku i šansu da pobedi u prvom krugu - 53 odsto. Iznenađenje na listi je Ljubiša Preletačević Beli, koji je izbio na drugo mesto po popularnosti.
Premijer Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, prema najnovijem istraživanju agencije Ipsos stratedžik marketing, i dalje je ubedljivo prvi sa velikim šansama za pobedu već u prvom krugu na predsedničkim... »

Ipsos: Vučić najpopularniji, Preletačević drugi

SEEbiz ponedeljak, 20. mart 2017.
BEOGRAD - Rezultati poslednjeg istraživanja Ipsos stratedžik marketinga pokazuju da premijer Aleksandar Vučić i dalje ima najveću podršku i šansu da pobedi u prvom krugu - 53 odsto podrške. Iznenađenje na listi kandidata je Ljubiša Preletačević Beli, koji je izbio na drugo mesto po popularnosti.
Premijer Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, prema najnovijem istraživanju agencije Ipsos stratedžik marketing, i dalje je ubedljivo prvi sa velikim šansama za pobedu već u prvom krugu na predsedničkim... »
©2017 Netmark d.o.o.