Povezane vesti

Nataša Jeremić u suzama: Deset godina nisam probala ni čašu vina i Vučić to zna

Nataša Jeremić u suzama: Deset godina nisam probala ni čašu vina i Vučić to zna

Nedeljnik 21.03.2017
Supruga Vuka Jeremića je na konferenciji za štampu povodom optužbi iz redova SNS da "upravlja narko tržištem u Srbiji" poručila da Aleksandar Vučić treba da se stidi, zato što on stoji iza ovog saopštenja. U emotivnom obraćanju je rekla da ako se bude… »
Prvi intervju Nataše Jeremić: Ako odlično radiš svoj posao, zašto ti smeta kritika?

Prvi intervju Nataše Jeremić: Ako odlično radiš svoj posao, zašto ti smeta kritika?

Nedeljnik 21.03.2017
Nataša Jeremić je dospela u centar pažnje srpske javnosti posle optužbi funkcionera SNS Milenka Jovanova da ona "upravlja narko tržištem u Srbiji". Lider njegove stranke se ogradio od takvih napada. Pročitajte šta je Nataša Jeremić rekla u svon prvom… »
Nataša Jeremić: Ne prihvatam Vučićevo izvinjenje

Danas 21.03.2017
Aleksandar Vučić: Moj tim i ja nikada nećemo vređati članove tuđih porodica *Koleginice sa RTS podržale Jeremićevu *Jovanov koji je doveo u vezu Natašu Jeremić sa trgovinom drogom došao ranije bio u DSS *Većina ostalih kandidata osudili. Ne prihvatam… »
Vuk i Nataša Jeremić u suzama zbog Vučića: Ceo snimak šokantne konferencije (video)

Vuk i Nataša Jeremić u suzama zbog Vučića: Ceo snimak šokantne konferencije (video)

Pravda 21.03.2017
Na današnjoj konferenciji za medije u izbrnom štabu Vuka Jeremića, na kojoj je njegova supruga Nataša odgovarala na optužbe izbornog štaba Aleksandra Vučića da je vođa narko kartela, supružnici su čak i zaplakali. Nataša Jeremić u suzama je ispričala da… »
Nataša Jeremić: Prvi put se plašim, Vučić da se stidi

Nataša Jeremić: Prvi put se plašim, Vučić da se stidi

N1 Info 21.03.2017
Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, oštro je odbacila saopštenje vladajuće Srpske napredne stranke u kojoj je optužena da "upravlja celokupnim narko tržištem u Srbiji". Kaže da nikada nije bila u dodiru sa narkoticima, da se po… »
Vučić: Izvinjavam se zbog izjave o Nataši Jeremić

Vučić: Izvinjavam se zbog izjave o Nataši Jeremić

Danas 21.03.2017
Predsednik SNS i predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić izvinio se danas građanima Srbije zbog izjave potpredsednika Glavnog odbora SNS Milenka Jovanova da celokupnim narko tržištem u Srbiji upravlja Nataša Jeremić, supruga… »
Nataša Jeremić: Prvi put u životu se plašim, verujem da iza tog saopštenja stoji Aleksandar Vučić

Nataša Jeremić: Prvi put u životu se plašim, verujem da iza tog saopštenja stoji Aleksandar Vučić

Nova ekonomija 21.03.2017
Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, oštro je odbacila saopštenje vladajuće Srpske napredne stranke u kojoj je optužena da "upravlja celokupnim narko tržištem u Srbiji". Kaže da nikada nije bila u dodiru sa narkoticima, da se po… »
Rašković Ivić: Gde radi i čime se bavi brat premijera Aleksandra Vučića

Rašković Ivić: Gde radi i čime se bavi brat premijera Aleksandra Vučića

Novi magazin 21.03.2017
Šefica poslaničke grupe "Nova Srbija - Za spas Srbije" Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da je izneta beskurpulozna laž na račun predsedničkog kandidata Vuka Jeremića i njegove supruge Nataše Jeremić samo zato što se Jeremić usudio da pita šta to… »
Ivić: Jovanov kao Vučić

Ivić: Jovanov kao Vučić

Danas 21.03.2017
Nataša Jeremić je napadnuta na najgori način samo zato što se njen suprug, predsednički kandidat Vuk Jeremić usudio da pita šta to rade brat i kum premijera Aleksandra Vučića, rekla je danas Sandra Rašković Ivić, predsednica poslaničke grupe Nova Srbija… »
Nataša Jeremić: Vučić treba da se stidi

Nataša Jeremić: Vučić treba da se stidi

Glas Zapadne Srbije 21.03.2017
Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, izjavila je danas da premijer Srbije treba da se stidi zbog saopštenja potpredsednika Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenka Jovanova, koji je rekao da ona upravlja narko tržištem u… »
Nataša Jeremić: Ne prihvatam izvinjenje Aleksandra Vučića (VIDEO)

Nataša Jeremić: Ne prihvatam izvinjenje Aleksandra Vučića (VIDEO)

Beta 21.03.2017
Supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, Nataša Jeremić, izjavila je danas da ne prihvata izvinjenje premijera i predsedničkog kandidata Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića koje je uputio jer ju je jedan od njegovih najbližih saradnika… »
Nataša Jeremić: "Plašim se šta će dalje biti"

Nataša Jeremić: "Plašim se šta će dalje biti"

Prva 21.03.2017
Supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića Nataša izjavila je na vanrednoj konferenciji za medije da se plaši šta će se dalje dešavati. "Ne mislim da će na ovome stati, plašim se da će mi neko podmetnuti drogu. Ne znam šta je sledeće, iskreno se… »
Supruga Vuka Jeremića: Ovo su strašne laži

Supruga Vuka Jeremića: Ovo su strašne laži

Mondo 21.03.2017
Nataša Jeremić vidno potrešena saopštenjem SNS u kojem je označena kao vođa narko-klana. "Ne prihvatam izvinjenje, tužiću ih". Foto: Mondo/ Goran Sivački Kroz suze i drhtavim glasom, nekadašnja novinarka, Nataša Jeremić održala je konferenciju za… »
Nataša Jeremić u suzama: "Plašim se šta će dalje biti..."

Nataša Jeremić u suzama: "Plašim se šta će dalje biti..."

Pravda 21.03.2017
Supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića Nataša izjavila je na vanrednoj konferenciji za medije da se plaši šta će se dalje dešavati. - Ne mislim da će na ovome stati, plašim se da će mi neko podmetnuti drogu. Ne znam šta je sledeće, iskreno se… »
Nataša Jeremić: Mi se borimo da dobijemo bebu, a oni mi podmeću drogu

Nataša Jeremić: Mi se borimo da dobijemo bebu, a oni mi podmeću drogu

Vesti online 21.03.2017
Supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića Nataša izjavila je na vanrednoj konferenciji za medije da se plaši šta će se dalje dešavati. - Ne mislim da će na ovome stati, plašim se da će mi neko podmetnuti drogu. Ne znam šta je sledeće, iskreno se… »
UNS: SNS da se izvini Nataši Jeremić

UNS: SNS da se izvini Nataši Jeremić

RTS 21.03.2017
Udruženje novinara Srbije izrazilo je zaprepašćenje optužbom Srpske napredne stranke da supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, novinarka Nataša Jeremić, upravlja celokupnim narko-tržištem u Srbiji i zatražilo izvinjenje te stranke. "UNS, najveće… »

RTS 21.03.2017
Supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, Nataša Jeremić, odbacila je optužbe funkcionera SNS-a Milenka Jovanova da upravlja narko-tržištem u Srbiji i istakla da ne prihvata izvinjenje Aleksandra Vučića zbog izjave Jovanova. Jeremićeva je novinarima… »
Nataša Jeremić: Plašim se šta će dalje biti; naravno da je Vučić sve znao

Nataša Jeremić: Plašim se šta će dalje biti; naravno da je Vučić sve znao

SEEbiz 21.03.2017
BEOGRAD - Supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića Nataša izjavila je na vanrednoj konferenciji za medije da se plaši šta će se dalje dešavati. "Ne mislim da će na ovome stati, plašim se da će mi neko podmetnuti drogu. Ne znam šta je sledeće… »
(Kurir TV) Nataša Jeremić u suzama: Mi se 10 godina borimo da dobijemo bebu, a oni nam podmeću drogu

(Kurir TV) Nataša Jeremić u suzama: Mi se 10 godina borimo da dobijemo bebu, a oni nam podmeću drogu

Kurir 21.03.2017
BEOGRAD - Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, održala je danas vanrednu konferenciju za medije. Kurir TV nalazila se u štabu predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, odakle je uživo prenosila konferenciju za medije njegove… »
Vučić se izvinio građanima zbog izjave Milenka Jovanova, potpredsednika GO SNS-a

Vučić se izvinio građanima zbog izjave Milenka Jovanova, potpredsednika GO SNS-a

Nova ekonomija 21.03.2017
Predsednički kandidat Aleksandar Vučić izvinio se građanima zbog izjave potpredsednika Glavnog odbora SNS Milenka Jovanova. Jovanov je u ponedeljak izjavio da je "najveća kriminalna banda u Srbiji u okruženju Vuka Jeremića". "Braćom Burgije, Paucima i… »
Vučić: Izvinjavam se zbog izjave Milenka Jovanova

Vučić: Izvinjavam se zbog izjave Milenka Jovanova

Press 21.03.2017
Predsednički kandidat Aleksandar Vučić izvinio se građanima zbog izjave potpredsednika Glavnog odbora SNS Milenka Jovanova. Foto:B92.net Jovanov je u ponedeljak izjavio da je "najveća kriminalna banda u Srbiji u okruženju Vuka Jeremića". "Braćom Burgije… »
Vučić: Nek napadaju moju porodicu...

Vučić: Nek napadaju moju porodicu...

Pravda 21.03.2017
Predsednički kandidat Aleksandar Vučić izvinio se danas građanima Srbije zbog pogrešne izjave Milenka Jovanova i poručio da neće dozvoliti napade na porodice opozicinonih kandidata poput njihovih napada na njegovu porodicu. - Od početka ove izborne… »
Vučić: Nek napadaju moju porodicu, ne dozvoljavam napade na njihove

Večernje novosti 21.03.2017
Predsednički kandidat Aleksandar Vučić izvinio se građanima Srbije zbog pogrešne izjave Milenka Jovanova i poručio da neće dozvoliti napade na porodice kandidata bivšeg režima poput njihovih napada na njegovu porodicu. Predsednički kandidat Aleksandar… »
Vučić se izvinjava zbog izjave Milenka Jovanova

Vučić se izvinjava zbog izjave Milenka Jovanova

Novi magazin 21.03.2017
Kandidat za predsednika Srbije i lider naprednjaka Aleksandar Vučić izvinio se danas građanima zbog uvredljivih izjava funkcionera SNS-a Milenka Jovanova na račun porodice predsedničkog kandidata Vuka Jeremića. "U ime pristojne i normalne Srbije, u lično… »

Telegraf 21.03.2017
- Moja porodica, brat i sin, postali su tema najvulgarnijih napada, kako protivkandidata tako i njihovih timova - kaže Vučić. Predsednički kandidat Aleksandar Vučić izvinio se danas građanima Srbije zbog pogresne izjave Milenka Jovanova i poručio da neće… »

Vesti dana »