Povezane vesti
Beli: Ne mogu više, teško mi je
Blic 22.03.2017
Nakon smrti američkog milijardera Dejvida Rokfelera konačno smo saznali i ko finansijski stoji iza kampanje predsedničkog kandidata Ljubiše Preletačevića Belog, izmišljenog lika kojeg predstavlja Luka Maksimović iz Mladenovca. - Za razliku od… »
Preletačević: Ne mogu više, teško mi je (video)
Pravda 22.03.2017
Kandidat za predsednika Srbije Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli, oprostio se putem Fejsbuka od svog "najvećeg finansijera". Na svom nalogu na Fejsbuku Beli je napisao: "Za razliku od drugih političara koji kriju svoje mecene… »
(Video) Beli se kroz suze oprostio od Rokfelera: Nisam stigao da se ogrebem za još koji dinar
Kurir 22.03.2017
Kandidat za predsednika Srbije Ljubiša Preletačević Beli se kako valja i dolikuje oprostio od, kako kaže, svog najvećeg finansijera, američkog milijardera Dejvida Rokfelera. - Mnogo mi je teško što je gospodin David, moj najveći finansijer umro… »
Vesti dana »
"Nemamo mi ništa protiv velikih sila, sve najbolje im želimo, ali najviše na svetu volimo svoju Srbiju" Predsednik Vučić: Za nju i zbog nje, ćemo da uradimo sve
Kurir pre 2 satajoš 46 povezanih
Jokić i Vestbruk zabeležili po tripl-dabl učinak u pobedi protiv Bruklina
Danas pre 7 satijoš 29 povezanih
Novosadski studenti protestom ispred BIA-e poručuju da se ne plaše agenata
Al Jazeera pre 3 satajoš 18 povezanih
Udarac „floti u senci": Zašto su važne nove sankcije SAD protiv ruskog naftnog sektora
BBC News pre 2 satajoš 18 povezanih