Povezane vesti
Nataša Jeremić: Srbija nije normalna zemlja zahvaljujući Aleksandru Vučiću
Nova ekonomija 22.03.2017
Nataša Jeremić je izjavila za N1 da je ubeđena da je premijer Aleksandar Vučić napisao saopštenje u kom je optužena da je narko-bos. Dodala je da očekuje sve u narednom periodu, pa i da joj neko podmetne drogu. "Srbija nije normalna zemlja baš… »
"Tužno je porediti mene i Andreja Vučića"
Danas 22.03.2017
Ubeđena sam da je premijer Aleksandar Vučić napisao saopštenje u kom sam optužena da sam narko-bos, rekla je za N1 Nataša Jeremić. Kako je istakla ona očekuje sve u narednom periodu, pa i da joj neko podmetne drogu. Srbija nije normalna zemlja baš… »
Nataša Jeremić: Srbija nije normalna zemlja zahvaljujući Aleksandru Vučiću
Nova ekonomija 22.03.2017
Nataša Jeremić je izjavila za N1 da je ubeđena da je premijer Aleksandar Vučić napisao saopštenje u kom je optužena da je narko-bos. Dodala je da očekuje sve u narednom periodu, pa i da joj neko podmetne drogu. "Srbija nije normalna zemlja baš… »
Nataša Jeremić: Ubeđena sam da je Vučić napisao saopštenje
N1 Info 22.03.2017
Nataša Jeremić je izjavila za N1 da je ubeđena da je premijer Aleksandar Vučić napisao saopštenje u kom je optužena da je narko-bos. Dodala je da očekuje sve u narednom periodu, pa i da joj neko podmetne drogu. Srbija nije normalna zemlja baš… »
Vesti dana »
Od danas niže akcize na gorivo za 10 odsto, mera Vlade Srbije važiće do 19. jula
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
35 stepeni, a onda - potop! Srbiju čeka nagla promena vremena u samo tri dana, RHMZ upozorio: Stižu pljuskovi sa grmljavinom, a evo koji delovi zemlje su prvi na udaru
Blic pre 6 minutajoš 3 povezane
"Novak je još tu": Janik Siner u trenutku najveće slave spomenuo Đokovića i Alkaraza
Mondo pre 6 satijoš 3 povezane