Povezane vesti
Nataša Jeremić: Srbija nije normalna zemlja zahvaljujući Aleksandru Vučiću
Nova ekonomija 22.03.2017
Nataša Jeremić je izjavila za N1 da je ubeđena da je premijer Aleksandar Vučić napisao saopštenje u kom je optužena da je narko-bos. Dodala je da očekuje sve u narednom periodu, pa i da joj neko podmetne drogu. "Srbija nije normalna zemlja baš… »
"Tužno je porediti mene i Andreja Vučića"
Danas 22.03.2017
Ubeđena sam da je premijer Aleksandar Vučić napisao saopštenje u kom sam optužena da sam narko-bos, rekla je za N1 Nataša Jeremić. Kako je istakla ona očekuje sve u narednom periodu, pa i da joj neko podmetne drogu. Srbija nije normalna zemlja baš… »
Nataša Jeremić: Srbija nije normalna zemlja zahvaljujući Aleksandru Vučiću
Nova ekonomija 22.03.2017
Nataša Jeremić je izjavila za N1 da je ubeđena da je premijer Aleksandar Vučić napisao saopštenje u kom je optužena da je narko-bos. Dodala je da očekuje sve u narednom periodu, pa i da joj neko podmetne drogu. "Srbija nije normalna zemlja baš… »
Nataša Jeremić: Ubeđena sam da je Vučić napisao saopštenje
N1 Info 22.03.2017
Nataša Jeremić je izjavila za N1 da je ubeđena da je premijer Aleksandar Vučić napisao saopštenje u kom je optužena da je narko-bos. Dodala je da očekuje sve u narednom periodu, pa i da joj neko podmetne drogu. Srbija nije normalna zemlja baš… »
Vesti dana »
Ministarka Đedović Handanović: „Država razvija mehanizam da iz državnih rezervi nadomesti derivate u slučaju problema sa NIS-om“
Serbian News Media pre 2 satajoš 29 povezanih
Kiril Tjurdenjev: U toku pregovori o promeni vlasničke strukture, i dalje ima šanse da dobijemo licencu
RTS pre 4 satijoš 24 povezane
Ukinuta presuda Dijani Hrkalović: Apelacioni sud naložio ponovno suđenje
Danas pre 4 satijoš 16 povezanih