Povezane vesti
Nataša Jeremić: Srbija nije normalna zemlja zahvaljujući Aleksandru Vučiću
Nova ekonomija 22.03.2017
Nataša Jeremić je izjavila za N1 da je ubeđena da je premijer Aleksandar Vučić napisao saopštenje u kom je optužena da je narko-bos. Dodala je da očekuje sve u narednom periodu, pa i da joj neko podmetne drogu. "Srbija nije normalna zemlja baš… »
"Tužno je porediti mene i Andreja Vučića"
Danas 22.03.2017
Ubeđena sam da je premijer Aleksandar Vučić napisao saopštenje u kom sam optužena da sam narko-bos, rekla je za N1 Nataša Jeremić. Kako je istakla ona očekuje sve u narednom periodu, pa i da joj neko podmetne drogu. Srbija nije normalna zemlja baš… »
Nataša Jeremić: Srbija nije normalna zemlja zahvaljujući Aleksandru Vučiću
Nova ekonomija 22.03.2017
Nataša Jeremić je izjavila za N1 da je ubeđena da je premijer Aleksandar Vučić napisao saopštenje u kom je optužena da je narko-bos. Dodala je da očekuje sve u narednom periodu, pa i da joj neko podmetne drogu. "Srbija nije normalna zemlja baš… »
Nataša Jeremić: Ubeđena sam da je Vučić napisao saopštenje
N1 Info 22.03.2017
Nataša Jeremić je izjavila za N1 da je ubeđena da je premijer Aleksandar Vučić napisao saopštenje u kom je optužena da je narko-bos. Dodala je da očekuje sve u narednom periodu, pa i da joj neko podmetne drogu. Srbija nije normalna zemlja baš… »
Vesti dana »

Advokat studenta FTN-a: Bogdan će biti prebačen u bolnicu Centralnog zatvora u Beogradu, u toku žalba na pritvor
Danas pre 1 satjoš 41 povezana

Policija otkrila i uhapsila četvoro zbog krađa televizora i alata u Barajevu, ukradeni predmeti biće vraćeni vlasnicima
Euronews pre 19 minutajoš 41 povezana

Ujutru mraz, a preko dana 31 stepen Lepi dani na izmaku, meteorolog otkrio kada će stići jako zahlađenje
Alo pre 53 minutajoš 32 povezane

Muškarac iz Srbije ubio suprugu u Beču, teško ranio ćerku i njenog dečka
N1 Info pre 34 minutajoš 23 povezane

Traktori i sirene ispred suda u Novom Sadu: Muškarcu koji je napadnut na skupu poljoprivrednika pozlilo, stigla hitna
Euronews pre 3 satajoš 17 povezanih