Povezane vesti

Vojislav Šešelj objasnio razliku: On će po svoje mišljenje ići u strane ambasade (video)

Vojislav Šešelj objasnio razliku: On će po svoje mišljenje ići u strane ambasade (video)

Pravda 22.03.2017
Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, obišao je Podunavski i Južnobanatski okrug. U razgovoru sa okupljenim građanima, prisetio se kako je nekada nailazio na zvižduke dok je pričao da će Srbija biti uništena, a… »
Šešelj: DOS uništio Srbiju

Kurir 22.03.2017
BEOGRAD - Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj obišao je danas Podunavski i Južnobanatski okrug i poručio da je DOS za 12 godina potpuno devastirao Srbiju. U razgovoru sa okupljenim građanima, prisetio se kako je nekada… »
Šešelj u predsedničkoj kampanji: Za mene će glasati oni koji su protiv vlasti u jednim rukama

Šešelj u predsedničkoj kampanji: Za mene će glasati oni koji su protiv vlasti u jednim rukama

Kurir 22.03.2017
KRUŠEVAC - Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj rekao je danas u Kruševcu da jedini u drugom krugu može da pobedi kandidata SNS Aleksandra Vučića i da će tada dobiti podršku glasača koji su protiv toga da sva… »

Telegraf 22.03.2017
Šešelj je istakao da mu je nakon povratka sa "dužeg službenog puta" bilo teško da prepozna svoju zemlju i da mu nimalo nije drago što su "Dosmanlije za 12 godina potpuno devastirale Srbiju" Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav… »
Vojislav Šešelj ublažio retoriku: „Nisam protiv saradnje sa Evropskom Unijom“

Vojislav Šešelj ublažio retoriku: „Nisam protiv saradnje sa Evropskom Unijom“

Blic 22.03.2017
Vojislav Šešelj, predsedničkih kandidat Srpske radikalne stranke, obišao je danas Rasinski okrug gde je razgovarao sa svojim pristalicama i poručio da mu je najveći zadatak da uđe u drugi krug i pobedi Aleksandra Vučića. - Najveće nade polažem… »
Šešelj: Samo ja mogu da kontrolišem Vučića

Šešelj: Samo ja mogu da kontrolišem Vučića

Večernje novosti 22.03.2017
Osim mene, niko u drugom krugu ne može da pobedi Vučića – poručio je pristalicama u Kruševcu predsednički kandidat Vojsilav Šešelj. KRUŠEVAC – OSIM mene, niko u drugom krugu ne može da pobedi Vučića – poručio je pristalicama u Kruševcu… »

Vesti dana »