Повезане вести
"Орлови" стигли у Грузију по победу /фото/
Спортал блиц 23.03.2017
Фудбалска репрезентација Србије око 10 часова кренула је пут Грузије на утакмицу квалификација за Мундијал 2018. са тамошњом селекцијом која се игра у петак (18) и на одредиште је стигла после три сата лета. Селектор Славољуб… »
Душан и Митар расположени отишли у Грузију: Ако мене чувају двојица - један ће бити слободан! Прекиди су наша шанса
Моззарт спорт 23.03.2017
„Морамо да уђемо у утакмицу као да играмо против великана“, порука је из табора наше репрезентације. (Од специјалног извештача МОЗЗАРТ Спорта) Полетели су. Нека се врате са три бода. Репрезентативци Србије отпутовали су јутрос на… »
Митровић: Против Грузије као против великана
Мондо 23.03.2017
"Не смемо да мислимо 'лако ћемо'. То нам се бар 100 пута обило о главу", упозорава нападач наше репрезентације пред гостовање у Тбилисију. Фото: МН Пресс Важну утакмицу игра репрезентација Србије у петак од 18 часова у… »
Митровић: Грузија најтежи испит; Тадић: Приступ најважнији
Вечерње новости 23.03.2017
Не смемо да уђемо по принцупу лако ћемо јер нам се то до сада више пута обило о главу – каже снажни нападач. Душан: Знамо одакле прети опасност и мислим да ћемо показати то на терену. Нападач фудбалске репрезентације Србије… »
Стрелац: Митровић за Блицспорт: Кључна утакмица за Мундијал, даћу гол и Грузији
Спортал блиц 23.03.2017
У петак од 18 сати наше најбоље фудбалере у Тбилисију очекује један од најважнијих квалификационих мечева, а нападач Њукасла Александар Митровић прижељкује наставак серије погодака у дресу репрезентације и против Грузије… »
Адут "орлова": Тадић за Блицспорт: Сад је Грузија за мене Премијер лига, опет бих пустио крв за Србију
Спортал блиц 23.03.2017
Главни адут селектора фудбалске репрезентације Србије Славољуба Муслина прижељкује тријумф “орлова” и нада се Душан Тадић да у Грузији неће морати да пролије крв, као у Кардифу против Велса. Фото: М. Метлаш / РАС Србија Душан… »
Митровић: Од нас зависи, играћемо Урош и ја заједно
Спортски журнал 23.03.2017
Чартер летом у раним јутарњим часовима репрезентација Србије путује данас после три дана рада у Старој Пазови за Тбилиси, где је сутра од 18 часова очекује дуел са селекцијом Грузије. Селектор Славољуб Муслин може да рачуна на… »
Вести дана »
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски тражи од Америке: Не вршите притисак на нас око избора, то нам сада није потребно
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Шкаљарци рањени у пуцњави у Никшићу. Све врви од полиције: Град потпуно блокиран
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане