Povezane vesti
Šešelj: Mogu da pobedim Vučića u drugom krugu
Pravda 23.03.2017
Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je u Kragujevcu da može da u drugom izbornom krugu pobedi kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića. "Naša strategija je u dva dela. U prvom krugu je teško pobediti… »
Šešelj: Vučić sedi na dve stolice
Glas Zapadne Srbije 23.03.2017
Topola - Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, prilikom posete Topoli, izjavio je da jedino on može da pobedi kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića. "Niko od ostalih nema šansu kao ja i jedino ja mogu da… »
Šešelj: U drugi krug, kad pobedim bašibozuk
Mondo 23.03.2017
Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je u Kragujevcu da može da u drugom izbornom krugu pobedi kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića. Foto: Promo: SRS "Naša strategija je u dva dela. U prvom krugu… »
Šešelj: Jedino ja mogu da kontrolišem Vučića
Novi magazin 23.03.2017
Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je da je veoma važno da na predstojećim predsedničkim izborima bude izabran kandidat koji je u stanju da sa predsedničke funkcije kontroliše aktuelnog premijera… »
Izbori 2017. Šešelj: Samo ja mogu da kontrolišem vladu
Večernje novosti 23.03.2017
Predsednički kandidat radikala Vojislav Šešlje obišao je danas u okviru kampanje Rasinski i Pomoravski okrug, gde je u razgovoru sa građanima rekao da bi "jedino on mogao da kontroliše Vučića" Predsednički kandidat radikala Vojislav Šešlje… »
Šešelj: Jedino bih ja mogao da kontrolišem Vučića
Danas 23.03.2017
Predsednički kandidat Vojislav Šešelj izjavio je danas da bi jedino on bio u stanju da sa predsedničke funkcije kontroliše Aleksandra Vučića i njegovu vladu. Lider Srpske radikalne stranke obišao je danas Rasinski i Pomoravski okrug, gde je… »
Šešelj: Njih šestorica zajedno kad bi bili predsednici ne bi mogli da kontrolišu Vučića
Beta video 23.03.2017
BEOGRAD - Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj obišao je Rasinski i Pomoravski okrug i razgovarao sa okupljenim građanima. On je objasnio prisutnim građanima da je demokratska politička teorija izmislila princip podele… »
Šešelj isprozivao ostale: Njih šestorica zajedno kad bi bili predsednici ne bi mogli da kontrolišu Vučića!
Pravda 23.03.2017
Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj obišao je Rasinski i Pomoravski okrug i razgovarao sa okupljenim građanima. On je objasnio prisutnim građanima da je demokratska politička teorija izmislila princip podele vlasti na… »
Šešelj: U narodu se prelama, odlučio je da menja stvari
Glas Zapadne Srbije 23.03.2017
Kandidat za predsednika Srbije, lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj je na centralnom trgu u Jagodini razgovarao s građanima, kojima je rekao da je optimista pred izbore, jer vidi da narod želi da menja stvari. Kako je rekao, svaka vlast… »
Šešelj: U narodu se prelama, odlučio je da menja stvari
Blic 23.03.2017
Kandidat za predsednika Srbije, lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj danas je na centralnom trgu u Jagodini razgovarao s građanima, kojima je rekao da je optimista pred izbore, jer vidi narod želi da menja stvari. Kako je rekao, svaka vlast… »
Vesti dana »
Slabo šta priča, fizički je zdrav a biće saslušan u ponedeljak: Alija Balijagić pod posebnim nadzorom u užičkom zatvoru
RINA pre 49 minutajoš 48 povezanih
Poginulo 19 osoba u izraelskim napadima u Gazi, tvrdi palestinska civilna odbrana
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 15 povezanih
Novi protest u nedelju u 14 časova na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Danas pre 2 satajoš 12 povezanih